Liviu Mihai se va antrena cu Farul

05 Dec. 2008, 16:16 Liga 2
Liviu Mihai** se va antrena cu Farul

Mijlocașul Liviu Mihai în vârstă de 20 de ani venit la FC Ploiești de la Farul Constanța, a fost chemat din nou de către antrenorul Ion Marin la pregătirile divizionarei A.

Evoluțiile constant bune în tricoul echipei antrenate de Valeriu Răchită în acest tur de campionat, concretizate și prin 3 goluri marcate, l-au readus pe acesta în atenția clubului Farul Constanța. Florin Marin antrenorul “marinarilor”, a hotărât să facă “curățenie” în lotul său, dând afară o serie de jucători importanți, precum Vlas, Răzvan Farmache, Cristian Șchiopu, Florin Maxim, Florentin Cruceru, Marius Nae, Dragan Gosic și Tibor Moldovan. În locul lor, “Săpăligă” dorește să-i vadă la câteva antrenamente pe toți jucătorii Farului, împrumutați la diverse cluburi din țară, așa cum este și cazul mijlocașului Liviu Mihai.

 

“L.M.-ul”, așa cum este alintat de colegi se va prezenta la reunirea constănțenilor, apoi, în funcție de decizia antrenorului de la Farul, va rămâne acolo, sau va reveni la Ploiești. Farul i-a chemat înapoi și pe jucătorii împrumutați la Delta Tulcea, Nanu, Pantelie, Larie, Mățel și Lăzărescu.

Eventuala plecare a lui Liviu Mihai ar fi a doua, de acest gen la FC Ploiești, după ce, în vară, Marian Cârjă a fost rechemat de Oțelul Galați și a devenit titular sub comanda lui Petre Grigoraș, după un retur de liga a III-a, jucat la Ploiești.

Conducerea clubului ploieștean de pe podiumul ligii secunde s-a arătat interesată și de câțiva dintre jucătorii disponibilizați acum de Farul.

 

Articol scris de Marian Dima

05 Dec. 2008, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă