Liga2.ro a descoperit cine este noul investitor de la ASU Politehnica, prietenul noului manager general Dan Alexa, și a aflat ce afaceri deține

Anda DELIU 22 Aug. 2020, 11:43 Liga 2

Dan Alexa (40 de ani) este noul manager general al ASU Politehnica Timișoara și în conferința de presă în care a fost prezentat oficial a precizat că un bun prieten de-ai săi a devenit sponsor la club, în sensul în care achită partea de salarii și taxele aferente la stat. Liga2.ro a aflat despre cine este vorba, dar și detalii despre activitatea sa la nivel economic și sportiv.

Din informațiile noastre, prietenul care a venit alături de Dan Alex la ASU Poli este Petrișor Oprean. Bărbatul este născut în 1974, conform paginii sale de Facebook, unde se mai precizează că a făcut Liceul Mecanic din Caransebeș, dar a studiat și Dreptul la Universitatea din Vest din Timișoara.

Sursele noastre din Banatul montan îl descriu pe Oprean ca pe o persoană ”foarte de treabă, un băiat super”. Oprean ”corespunde” descrierii făcute de Alexa, deoarece este născut în Caransebeș și acum locuiește la București.

”Este un prieten de-al meu din copilărie, născut la Caransebeș. Momentan locuiește în București. Este un fan de-al lui Poli, am avut puterea de-al convinge. El vine cu tot ce ține de salarii la jucători și staff, taxele la stat. Bugetul de salarii a crescut anul acesta cu 20 la sută. E normal”, a spus Alexa la prezentarea sa la ASU Poli, acolo unde a mai precizat și că: ”Sunt noul manager al lui Poli. Am venit într-un moment greu al clubului. Îmi doresc foarte să reușim să facem performanță. Ne dorim foarte mult să facem performanță, am încredere că se poate. (…) A fost inițiativa mea. De prima dată când am discutat cu acești oameni mi-am dat seama că sunt foarte pasionați, au o iubire pură față de Poli. Poli este echipa comunității, a tuturor.”

Petrișor Oprean are afaceri tot în orașul natal și e iubitor de sport

Din datele obținute de Liga2.ro, Oprean este patronul pizzeriei Roberto din Caransebeș, fapt consemnat și pe contul său de Facebook, dar ar deține și o pensiune pe Muntele Mic. De asemenea, prietenul lui Dan Alexa ar fi fost și patron al ștrandului din Caransebeș, dar acest lucru este de domeniul trecutului, deoarece locația e din nou administrată de primăria orașului.

Oprean are o familie, inclusiv un băiat care joacă și el fotbal, la nivel juvenil. De altfel, sursele noastre spun că tatăl său ar sponsoriza și clubul de juniori unde e legitimat băiatul.

Din fotografiile de pe contul său de socializare, se observă că Petrișor Oprean merge des la meciuri, inclusiv ale naționalei României de fotbal sau partide de cupe europene de handbal.

Există și semne de întrebare asupra lui Oprean

Totuși, Oprean nu este tocmai un miliardar, chiar dacă afacerile îi permit să trăiască peste nivelul unui român din clasa medie. Din acest motiv, sursele noastre se întreabă dacă doar el oferă banii pentru bugetul de salarii al ASU Poli, unde, chiar dacă nu se dau salarii mari, la finalul lunii se ajunge oricum la o sumă care nu poate fi sub 10.000 de euro.

Se pune întrebarea dacă Oprean nu e singurul care sprijină clubul. Oricum, Dan Alexa a spus că atunci când va dori să fie cunoscut, prietenul său se va prezenta singur.

Foto: Facebook Petrisor Oprean

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-prezentat-oficial-la-asu-politehnica-vom-fi-priviti-altfel-am-incredere-ca-se-poate-face-performanta-cum-a-revenit-in-fotbalul-timisorean-si-cum-prezinta-antrenorul-ben-19144986

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-nu-mai-poate-juca-pe-stiinta-unde-si-ar-putea-desfasura-timisorenii-meciurile-din-noul-sezon-de-liga-2-19145029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatia-echipei-pandurii-tine-pe-ace-restul-cluburilor-din-liga-2-cand-s-ar-putea-stabili-tintarul-noului-sezon-care-trebuie-sa-inceapa-intr-o-saptamana-19145010

Anda DELIU 22 Aug. 2020, 11:43 Liga 2
Pe aceeași temă