Leo Grozavu, nemulțumit după meciul cu Unirea Constanța: ”Am avut multe momente în care ne-am pierdut busola”

Narcis POHOAȚĂ 03 Dec. 2022, 21:46 Liga 2
Leo Grozavu, nemulțumit după meciul cu Unirea Constanța: ”Am avut multe momente în care ne-am pierdut busola”

Poli Iași a încheiat anul cu o victorie importantă în deplasare, 2-1 la Clinceni cu Unirea Constanța, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2, ultima din 2022.

Unirea a deschis scorul încă din minutul 3, prin Andreas Chirițoiu, dar Iașiul a întors rezultatul până la pauză prin Alin Roman (19) și Shayon Harrison (29).

Leo Grozavu, nemulțumit de jocul echipei sale contra Unirii Constanța

Victoria Politehnicii s-a conturat însă cu emoții, în condițiile în care constănțenii au avut în repriza secundă câteva mari ocazii, între care și o bară.

De altfel, la final, antrenorul Leo Grozavu a recunoscut că elevii săi nu au făcut jocul pe care îl aștepta, dar a subliniat importanța punctelor obținute. Puncte care urcă Iașiul pe locul secund la final de an.

”Mai puțin important este locul pe care suntem acum, important este că am obținut trei puncte. De joc nu sunt mulțumit, pentru că împotriva unei echipe foarte tinere, neexperimentate, cred că trebuia să gestionăm un pic altfel și începutul jocului, dar și a doua repriză. Am avut multe momente în care ne-am pierdut un pic orientarea, ne-am pierdut busola, dar până la urmă punctele sunt importante în momentul de față. Nu am făcut o partidă fantastică, dar am vorbit cu jucătorii în vestiar după joc și le-am spus că trebuie să gestionăm astfel de momente un pic altfel. Dacă avem pretenții de mai mult, trebuie să ne comportăm un pic altfel”, a declarat Leo Grozavu la finalul partidei.

”Avem timp să punem lucrurile la punct”

Antrenorul Iașiului a evitat să tragă concluzii la cald și a precizat că în această pauză lungă va avea timp împreună cu echipa să pună la punct lucrurile care nu au funcționat în prima parte a sezonului.

”E devreme să trag concluzii acum. E la cald. Vom avea timp în zilele următoare. Ne așteaptă o iarnă lungă, în care avem timp să punem lucrurile la punct, să reglăm ce nu a funcționat bine. Și vor fi și sărbători fericite pentru jucători, pentru suporteri, conducători, pentru toți cei care susțin această echipă. Locul pe care suntem acum e mai puțin important, ci faptul că am obținut trei puncte astăzi”, a completat Leo Grozavu.

Poli Iași în meciul cu Unirea Constanța: Brînză – Martac, Tincu, Fl. Plămadă (cpt.), Finica (Ștefanovici 46′) – Vașvari (Marchioni 71′), Tud. Telcean – A. Roman (Fr. Cristea 81′), Hlistei, Ant. Dumitru (Bujor 90′) – Harrison (Tomczyk 90′). Rezerve neutilizate: Jankov – Kouadio, Ciaun, Del Priore.

Poli Iași, pe locul 2 în Liga 2 la finalul anului 2022

Poli Iași, cu 31 de puncte acumulate în 16 meciuri, va ierna pe locul 2 în Liga 2, la două puncte sub liderul Steaua, care nu are drept de promovare, și la egalitate cu SC Oțelul Galați, care are un golaveraj inferior.

Campionatul se va relua în ultimul weekend din februarie 2023, când Poli Iași va întâlni pe teren propriu CS Comunal Șelimbăr. Ulterior, în sezonul regular, va mai juca cu Poli Timișoara (deplasare) și Progresul Spartac (acasă).

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Narcis POHOAȚĂ 03 Dec. 2022, 21:46 Liga 2
Pe aceeași temă