„Le-am cerut elevilor mei și mă aștept să joace relaxat, pentru noi nu mai e miza așa de mare”

10 May. 2012, 13:45 Liga 2

Tehnicianul botoșănean a spus că se așteaptă ca elevii săi să joace relaxat la Iași deoarece partida nu mai are niciun fel de miză pentru gruparea locală, iar șansele la locul doi sunt foarte mici având în vedere programul pe care echipa îl mai are până la finalul sezonului.

„Îmi doresc ca acest meci să-și merite titulatura de derby și sper ca până la urmă sâmbătă la Iași să fie un adevărat derby, cu un joc plăcut, de calitate, pentru că la noi când e miza mare spunem că nu ne interesează jocul ci doar punctele. Ori jocul de la Iași are o miză mare pentru gazde. Din acest motiv le-am cerut elevilor mei și mă aștept să joace relaxat, să joace de și cu plăcere și să dea tot ce au mai bun pentru că pentru noi nu mai e miza așa de mare având în vedere că programul nostru e cam dificil până la final”, a spus Costel Orac.

„Nimeni nu le poate impune să facă aranjamente”

Orac a infirmat zvonurile potrivit cărora echipa sa se va preda sâmbătă la Iași. „Există relații bune între conducători, și eu sunt prieten cu Prunea, dar prietenia e una și meseria e alta. În niciun caz Iașiul nu va avea o misiune ușoară sâmbătă. Doar dacă jucăm noi prost! Dar, în niciun caz, să nu vă gândiți la altceva pentru că și rândul trecut când am antrenat aici, dacă vă aduceți aminte, înainte meciurilor cu Piatra Neamț și Vaslui au fost tot felul de zvonuri și s-a dovedit până la urmă că noi ne-am văzut de treabă și am jucat. La fel vom face și acum. Peste tot pe unde am fost le-am explicat jucătorilor că dacă pe vremea noastră eram obligați să facem ceva, acum după Revoluție, nimeni nu-i mai poate obliga să participe la aranjamente. Nimeni nu le poate impune să facă aranjamente, iar la situația care este la ora actuală în fotbal trebuie să nu fii întreg la minte să faci așa ceva”, a declarat Costel Orac, antrenorul principal al FC Botoșani.

Sursa: FC Botoșani

Foto: Eduard BLAGA

10 May. 2012, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă