Lăcătuș: „Ne dorim maximum de puncte în următoarele trei meciuri”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 15:19 Liga 2
Lăcătuș:** „Ne dorim maximum de puncte în următoarele trei meciuri

Antrenorul formației CSMS Iași, Marius Lăcătuș, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că își dorește obținerea a maximum de puncte în următoarele trei meciuri, cu Dunărea Galați, ACS Berceni și Gloria Buzău, pentru a duce echipa pe primul loc în seria I.

„Urmează să jucăm trei meciuri într-o săptămână și ne dorim să luăm maximum de puncte. Sperăm să câștigăm cele trei partide astfel încât să ajungem în cel mai scurt timp acolo unde ne este locul, pe locul 1 în clasament”, a declarat Marius Lăcătuș.

Pe lângă puncte, tehnicianul Iașiului își dorește și o îmbunătățire a jocului în următoarele etape. „Meciul cu Dunărea Galați este foarte important pentru noi, avem nevoie de continuitate, de rezultate pozitive pentru a privi următoarele jocuri cu mai multă liniște. Ne dorim să îmbunătățim jocul, pe faza ofensivă să avem mai multe reușite, iar pe cea defensivă să tratăm mult mai serios lucrurile. Cu Galațiul voi apela la jucătorii care au dat un randament acceptabil până acum și pe care îi consider eu în formă după cum i-am văzut la antrenamente”.

Tehnicianul nu va conta pe Bădic, Vladu și Cioranu, toți absenți din motive medicale. „Echipa va intra în cantonament vineri, voi avea la dispoziție un lot de 19 jucători pentru acest meci. Vladu și Bădic au intrat încet-încet în programul de pregătire, sper ca în viitorul apropiat cei doi să poată participa sută la sută la antrenamentele echipei”, a mai spus Lăcătuș.

Fostul internațional s-a referit și la meciul de baraj pe care echipa națională îl va susține în compania Greciei. „Am auzit că nu mai sunt bilete pentru meciul de la București. Eu mi-aș dori ca suporterii naționalei să cumpere bilete într-un număr atât de mare nu doar la baraj, ci și la celelalte meciuri, indiferent de miză sau de adversar, așa cum să se întâmplă și în alte țări”, a precizat Marius Lăcătuș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă