Lăcătuș: „Mergem la Suceava să luăm cele trei puncte”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2013, 15:42 Liga 2
Lăcătuș:**

După remiza cu liderul Rapid, Marius Lăcătuș are ocazia de a bifa primul succes pe banca tehnică a Iașiului sâmbătă, în deplasarea de la Suceava cu un alt Rapid, cel de pe „Areni”. Tehnicianul a declarat că elevii săi vor juca la victorie la Suceava, cele trei puncte fiind importante pentru ieșeni pentru a mai reduce din ecartul care-i separă de giuleșteni.

„Sper ca jocul nostru să se îmbunătățească de la etapă la etapă, dar aștept totodată să ne întoarcem de la Suceava cu toate cele trei puncte pentru a reduce distanța față de lider. Cert este că dacă băieții vor respecta strategia de joc, victoria nu are cum să ne scape”, a declarat Marius Lăcătuș.

Acesta a apreciat evoluția sucevenilor în meciul cu Clinceni, dar este de părere că soarta meciului depinde de elevii săi. „Am urmărit evoluția sucevenilor în partida de la Clinceni și chiar mi-au lăsat o bună impresie, dar soarta confruntării depinde, totuși, doar de atitudinea și de concentrarea noastră în joc. Rapid CFR dispune de fotbaliști cu calități tehnice destul de bune, cu destulă mobilitate și mișcare în teren, în care tinerețea unora se îmbină armonios cu experiența lui Semeghin sau a lui Daniel Bălan, care chiar dacă sunt fundași un un aport substanțial la faza ofensivă”, a mai spus Lăcătuș.

Antrenorul nu va conta în meciul de la Suceava pe jucătorii Bădic, Vladu și Cioranu, toți absenți din motive medicale.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 25 Oct. 2013, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă