Lăcătuș cere întăriri în iarnă: „Îmi doresc un lot valoric mult mai ridicat”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 16:24 Liga 2
Lăcătuș cere întăriri în iarnă:**

Întreruperea campionatului convine de minune echipei CSMS Iași, care după meciul de sâmbătă cu CF Brăila ar fi trebuit să joace două meciuri cruciale pentru stabilirea ierarhiei din play-off, ambele în deplasare cu FC Clinceni și Unirea Slobozia.

Cum evoluția echipei din Copou nu a fost tocmai convingătoare în ultimele etape, ba chiar dezamăgitoare la Bacău, ieșenii au astfel șansa de a pregăti în tihnă în perioada de iarnă cele două meciuri foarte importante.

Pentru a-și lua măsuri, antrenorul Marius Lăcătuș a cerut conducerii ca lotul să fie întărit în pauza competițională. „Este loc de mai bine la echipă, dar nu vreau să dau vina pe cineva pentru că nu a ieșit cum ne-am dorit. Îmi doresc un lot valoric mult mai ridicat pentru că țin să ne atingem obiectivul prin evoluții de înalt nivel care să ne apropie de nivelul jocurilor din play-off, unde va fi cu totul altceva și care ne va ajuta să ne dăm seama și cam ce ne-ar trebui în plus în perspectiva prezenței pe prima scenă”, a declarat Marius Lăcătuș.

În plus, tehnicianul speră ca oficialii clubului să-i convingă pe internaționalii de tineret Avrămia și Herghelegiu să continue și din vara viitoare în Copou.
„În ceea ce-i privește pe Herghelegiu și Avrămia, dacă vom găsi variante viabile de a-i înlocui și vom lua și bani pe ei, vor putea pleca chiar înainte de sfârșitul înțelegerilor, deoarece s-ar mai acoperi ceva găuri din buget. Dacă nu le aducem înlocuitori în iarnă, cei doi rămân în Copou până la vară cu toate riscurile care se impun”, a precizat Lăcătuș.

Fostul internațional este de părere cu lupta pentru promovare se va da pe teren. „Nu mă interesează ce fac și ce spun alții ori discuțiile asupra altor meciuri din Seria I. Știu doar că CSMS Iași va evolua doar pe teren și va lucra la iarnă de așa manieră pentru a avea o soartă mai facilă în play-off”, a punctat antrenorul CSMS-ului.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă