La Rapid se discută despre reeșalonarea datoriilor către jucători

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 11:38 Liga 2
La Rapid se discută despre reeșalonarea datoriilor către jucători

În ciuda tuturor greutăților, lotul grupării sucevene de Liga a II-a Rapid Suceava s-a reunit la începutul acestei săptămâni, iar în cursul zilei de ieri, președintele executiv Dumitru Moldovan a purtat discuții individuale cu fiecare jucător. Principala temă abordată a fost cea a restanțelor financiare către fotbaliști, care datează de câteva luni bune.

„Le-am garantat jucătorilor că, începând din acest moment, își vor primi salariile la zi, fără întârziere. În privința restanțelor, le-am propus să accepte o reeșalonare a datoriilor, urmând ca până în luna iunie să ajungem cu banii la zi. Practic, m-am oferit să le plătesc în fiecare lună câte o tranșă de bani, urmând ca suma respectivă să se adauge la salariul de drept”, a dezvăluit Dumitru Moldovan.

Oficialul Rapidului a mărturisit că o mare parte dintre jucători au fost de acord cu propunerea sa, însă sunt și cazuri de fotbaliști care au cerut o perioadă de gândire. „Aștept răspunsul final al acestora până în cursul zilei de vineri. Nu putem să zăbovim mai mult pe acest subiect pentru că sezonul de primăvară bate la ușă și trebuie să știm exact pe cine contăm în retur”, a declarat Moldovan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 11:38 Liga 2
Pe aceeași temă