La Pojorâta se face lista cu noi achiziții: „Ne așteaptă o parte a doua a campionatului foarte complicată”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2015, 15:37 Liga 2
La Pojorâta se face lista cu noi achiziții:**

Aflată la prima participare în eșalonul secund al fotbalului românesc, formația Bucovina Pojorâta a încheiat anul 2015 pe poziția a 11-a în ierarhia Seriei I. Chiar dacă, ambițioși fiind, și-au propus în sinea lor mai mult, s-a dovedit de această dată că entuziasmul și tinerețea nu au fost de ajuns pentru a-i ține pe bucovineni departe de grijile retrogradării.

„Este clar că situația din clasament nu are cum să ne mulțumească și vom vedea în pauza de iarnă ce măsuri se impun, astfel încât să avem speranțe într-un parcurs consistent în sezonul de primăvară. În mod cert avem nevoie de întăriri, pentru că ne așteaptă o parte a doua a campionatului foarte complicată. Vor retrograda multe echipe în condițiile în care, de la vară, Liga a II-a va activa într-un format cu o singură serie și este obligatoriu ca noi să ne regăsim deasupra liniei”, a declarat Bogdan Grosu, directorul tehnic al grupării din Pojorâta.

Reunirea lotului Bucovinei este programată pe data de 12 ianuarie, însă până atunci conducerea clubului și staff-ul tehnic au programate mai multe întâlniri pentru a pune la cale planul de bătaie pentru retur.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 10 Dec. 2015, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă