La ”FC U” Craiova nu se concepe ratarea promovării. Andrea Compagno: ”Îmi dau viața pe teren.” Atacantul italian, gata să joace pe orice post numai să-i ducă pe olteni în Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2021, 13:55 Liga 2
La ”FC U” Craiova nu se concepe ratarea promovării. Andrea Compagno: ”Îmi dau viața pe teren.” Atacantul italian, gata să joace pe orice post numai să-i ducă pe olteni în Liga 1

U Craiova 1948 SA s-a distanțat în fruntea play-off-ului Ligii 2, în urma succesului din partida cu Rapid, 1-0. Andrea Compagno, autorul golului, a și vorbit pe seama șanselor la promovare a oltenilor, din acest moment, dat fiind rezultatul cu giuleștenii.

Atacantul italian nu și-a atribuit prea multe merite pentru faptul că a adus cele trei puncte cu Rapid, fiind fixat doar pe îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Mai în glumă mai în serios, Compagno este pregătit să joace pe orice post daca acest lucru ar garanta accedere în prima divizie.

Andrea Compagno: ”Visez la această promovare” 

Andrea Compagno este conștient că mai e mult de muncă, pentru că abia s-au dus patru etape din play-off și mai sunt șase. Oltenii nu au pierdut în acest interval, de când a început grupa de prmovare, bifând trei victorii și o  remiză. Egalul a fost înregistrat în chiar prima etapă, 0-0 cu CS Mioveni.

”Pe mine nu mă interseaza că dau eu gol sau marcheaza altcineva. Poate înscrie oricine, importantă este promovarea. Nu pot spune că sunt fericit în totalitate pentru ce am realizat până acum acum. Sunt doar bucuros pentru faptul că suntem pe primul loc. Dar voi fi cu adevărat super fericit cand vom fi matematic promovați. Pentru asta am venit la FC Universitatea Craiova. Am venit să pun umărul la promovare.

Atunci, da, e fericire. Golul meu din meciul cu Rapid a adus trei puncte și atat. Avem nevoie și de alte goluri ca să obținem puncte în continuare. I-am auzit pe suporterii din Peluza Sud de parcă erau in interiorul stadionului. Pentru promovare îmi voi dau viața pe teren.

Voi încerca să ajut și în apărare când este nevoie de mine, dar și acolo în atac unde mă trimite mister. Stiu ce tricou îmbrac, iar acest lucru mă responsabilizează. Visez la această promovare. Pentru mine, pentru club, pentru suporteri”, a spus Compagno, citat de Ediție.

”FC U” Craiova, meci cu Dunărea Călărași în etapa a 5-a a play-off-ului  

U Craiova 1948 SA are un avans de patru puncte peste locul 3, primul care nu asigură promovarea directă în Liga 1. Poziția respetivă este ocupată de CS Mioveni, cu 41 de puncte. Pe locul 2 se situează Rapid, 42 de puncte, cu trei mai puțin ca ”FC U” Craiova.

Etapa a 5-a aduce o nouă deplasare pentru olteni. Vor evolua pe terenul locului 4, Dunărea Călărași. În sezonul regular, în etapa a 3-a, ”FC U” Craiova a învins formația lui Cristian Pustai cu scorul de 2-1, cu un gol marcat în prelungirile meciului de Bălan.

Foto: Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures 

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2021, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă