„La FC Botoșani ar mai trebui scăpat de câteva vedete și de câteva nulități”

09 Nov. 2011, 13:46 Liga 2

Viceprimarul Florin Ghiorghiță consideră că FC Botoșani ar trebui să renunțe la unii jucători care se cred vedete și aduși alți jucători care își dorească mai mult și să aibă un randament mai bun.

„Din punctul meu de vedere la FC Botoșani ar mai trebui scăpat de câteva vedete. Ar trebui scăpat și de câteva nulități. Ar trebui completat lotul cu trei-patru jucători care știu fotbal. În momentul de față se plătesc contracte destul de bune și poți ține un jucător bun la FC Botoșani. Datorită jocului și atitudinii și poziției în clasament s-au pierdut spectatorii de la meciurile de acasă”, a spus Florin Ghiorghiță care a adăugat: „Fostul antrenor a ținut să cultive ideea asta de vedete a unora și să-i considere vedete doar pe cei care erau vedete doar prin cluburi și nu pe teren. Ei trebuie să înțeleagă că se fac eforturi însemnat atât de municipalitate cât mai ales de patroni pentru a se aduce bani la această echipă. În momentul în care nu au rezultate cu siguranță și banii vor fi mult mai puțini”.

„Schimbarea antrenorul este un plus”

Ghiorghiță este optimist că noul tehnician al FC Botoșani va reuși să redreseze echipa și că la finalul sezonul roș-al-albaștrii se vor clasa pe unul din locurile 3-6. Cât privește promovarea în liga I, Florin Ghiorghiță spune că nu mai sunt șanse deoarece diferența față de primele două clasate este mult prea mare.

„Schimbarea antrenorul este un plus pentru FC Botoșani și cu siguranță se va vedea după pregătirea de iarnă. Am dat foarte mare credit fostului antrenor. Din păcate s-a dovedit că nu este un caracter așa cum am crezut noi. A plecat într-un mod rușinos de la Botoșani. A lăsat echipa pe un loc rușinos, a făcut o campanie de achiziții destul de rușinoasă și nu mai spun de gesturile obscene pe care le-a făcut la final și care erau sub limita bunului simț”, a spus Florin Ghiorghiță.

„Costel Orac este un antrenor cu experiență, un antrenor foarte cunoscut, un antrenor care redă jucătorilor plăcerea de a juca fotbal. Cu siguranță Botoșaniul va crește în viitorul apropiat. Eu sunt ferm convins că la finalul returului ne vom bate pentru primele poziții dar trebuie să recunoaștem că promovarea este compromisă”, a mai spus viceprimarul.

Sursa: btonline.ro

09 Nov. 2011, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă