„La Brăila este foarte greu de câștigat. Sper ca tradiția să se respecte și în acest an”. Pânzaru vrea o victorie de moral cu ACS Berceni

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 12:24 Liga 2

Sâmbătă, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2, de la ora 12:30, Dacia Unirea, locul al 7-lea în campionat, va juca pe Municipal cu echipa de pe poziția a 18-a, ACS Berceni, una dintre cele trei formații din acest eșalon care încă nu are niciun punct câștigat.

Tehnicianul brăilenilor, Alin Pânzaru, consideră că partida cu ACS Berceni este una dificilă, însă spune că Dacia Unirea trebuie să-și adauge alte trei puncte pe teren propriu, pentru că apoi urmează patru meciuri de foc. „Berceniul va fi un adversar dificil, se va lega cu siguranță de orice prilej pentru a obține un rezultat pozitiv. Fiecare echipă vrea să strângă acum puncte precum furnica hrană pentru iarnă. Viitoarea adversară l-a transferat și pe Grumezescu, are un lot cu jucători experimentați, iar până acum a pierdut foarte greu. Dar și la Brăila este foarte greu de câștigat, eu sper ca tradiția să se respecte și în acest an și punctele din acest meci să rămână la Brăila. Ne trebuie o victorie de moral înaintea unei perioade cu patru meciuri extrem de dificile”, a mai spus Pânzaru.

Pentru partida aceasta antrenorul Alin Pânzaru nu poate conta pe Dima și Iosofache, ambii accidentați, Oprea este suspendat, iar Petean și Olaru sunt incerți. „Dima va fi mai mult timp indisponibil, Iosofache mai are nevoie de ceva timp să fie în plenitudinea forțelor, dar Petean s-a antrenat în această săptămână cu echipa. Până la ora jocului voi vedea dacă îl voi include sau nu în lotul pentru partida cu ACS Berceni. De asemenea, Olaru trebuie să mai stea o săptămână în repaos, dar avem soluții pentru fiecare post, ceea ce ne dorim este să nu mai avem niciun fel de surprize neplăcute până la ora jocului”, a declarat Alin Pânzaru.

Înaintea meciului din acest weekend, Dacia Unirea Brăila are 10 puncte în clasament și e la o distanță de cinci puncte de liderul Chindia Târgoviște. Olimpia și Sepsi au și ele tot câte 10 puncte.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 12:24 Liga 2
Pe aceeași temă