Juventus a contestat dreptul de joc al utistului Curtuiuș

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Oct. 2016, 19:06 Actualizat: 09 Oct. 2016, 10:11 Liga 2

Toată tevatura cu dreptul de joc al lui Marius Curtuiuș în meciul de astăzi din Liga 2 al UTA-ei, fotbalist eliminat runda trecută la Sfântu Gheorghe, dar care a stat în Cupa României cu Becicherecu Mic, s-a soldat cu un memoriu făcut de conducerea clubului Juventus București în timpul jocului. „L-am contestat pe Curtuiuș”, a confirmat Gheorghe Chivorchian, președintele grupării din cartierul bucureștean Colentina.

La final, ambii antrenori au comentat acest aspect, existând o doză de nelămurire, în special de partea tehnicianului lui Juventus. „Am auzit și că eu că s-a făcut contestație pentru Curtuiuș, dar nu e problema mea, eu mi-am văzut de echipă. Pe de altă parte, chiar ne-am pus întrebări toată săptămâna legat de el. M-au mai sunat unii de la radio și mi-au întrebat ce cred despre faptul că UTA-ei îi lipsesc ambii atacanți, Petre și Curtuiuș. Apoi, l-am văzut pe Curtuiuș pe teren, dar nu știu exact care e situația lui”, a spus Daniel Oprița.

„Din ce știu eu și din ce ni s-a comunicat și avem și o hârtie oficială în acest sesn, Curtuiuș putea juca. Trebuie să conștientizăm că suntem departe și la acest aspect (n.a. regulamentele federale), totul e interpretabil și se lasă în coadă de pește”, a completat Roland Nagy.

Teoretic, acest memoriu nu ar trebui să aibă niciun efect, dar dacă bucureștenii vor primi decizie favorabilă, atunci Juventus câștigă cu 3-0. Regulamentul este destul de ambiguu, dar, totuși, au mai fost cazuri în care nu a fost nicio problemă după ce un jucător a stat în Cupă după roșul luat în campionat pentru două cartonașe galbene.

Juventus s-a impus la Arad în fața UTA-ei cu 1-0, după autogolul lui Alexandru David din minutul 70. Marius Curtuiuș a evoluat pe toată durata partidei.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Oct. 2016, 19:06 Actualizat: 09 Oct. 2016, 10:11 Liga 2
Pe aceeași temă