Jurnal de Tribunal. Nou termen, luni, în procesul de insolvență de la Dinamo. Ce s-a întâmplat cu cererile pentru deschiderea procedurii de faliment formulate de NEI, Tarsin și Dusan Uhrin? Continuă războiul creanțelor Zăvăleanu vs Badea | EXCLUSIV

Cătălin MUREȘANU 03 Apr. 2023, 23:59 Liga 2
Jurnal de Tribunal. Nou termen, luni, în procesul de insolvență de la Dinamo. Ce s-a întâmplat cu cererile pentru deschiderea procedurii de faliment formulate de NEI, Tarsin și Dusan Uhrin? Continuă războiul creanțelor Zăvăleanu vs Badea | EXCLUSIV

La Tribunalul București a avut loc, luni, un nou termen în procesul de insolvență de la Dinamo 1948. Judecătorul sindic a prorogat cererile pentru deschiderea procedurii de faliment formulate de avocații firmei de securitate NEI, respectiv Dusan Uhrin jr. Un nou termen a fost fixat pentru data de 15 Mai.

Continuă procesul de insolvență a SC Dinamo 1948 SA, iar luni, 3 Aprilie, s-a desfășurat un nou termen la Tribunalul București. În fața judecătorului sindic au fost prezenți Claudiu Balog, practician în insolvență și reprezentantul administratorului judiciar al debitoarei și avocații firmei de pază și protecție NEI, respectiv Dusan Uhrin jr. Ambele părți au formulat cereri pentru deschiderea procedurii de faliment în baza creanțelor curente pe care le-au solicitat. Pentru moment, dinamoviștii sunt ușurați de această problemă, judecătorul sindic a prorogat solicitările până la termenul viitor.

  • 219. 409 lei solicită, creanță curentă, firma NEI – Divizia de Securitate.
  • 12.800 euro a solicitat Dusan Uhrin jr.două salarii restante, pentru lunile Mai și Iunie-, în timp ce administratorul judiciar a acceptat jumătate din sumă, motivul invocat fiind că tehnicianul nu a mai venit la muncă în ultima lună (Iunie).

15 Mai, nou termen în procesul de insolvență de la Dinamo

În acest sens, judecătorul a fixat o nouă dată în dosar pentru continuarea procedurii, 15 Mai, atunci când a anunțat părțile că o să judece toate cererile de faliment formulate. Tarsin este o altă firmă care s-a adresat instanței cu pretenția achitării creanței curente sub amenințarea falimentului debitoarei pentru o datorie de 32.000 lei.

Reprezentantul RTZ a specificat, în fața judecătorului sindic, că debitoarea a achitat, în integralitate, suma solicitată de firma de transport.

Pe 7 Aprilie, Adunarea Generală a Creditorilor SC Dinamo 1948 SA urmează să voteze „Planul modificat cu prelungirea perioadei de implementare” propus instanței în luna Martie, apoi, pe 26 Aprilie, are loc recursul formulat de RTZ în cazul planului respins, în luna Decembrie, de judecătorul sindic.

RTZ vs ACS FC Dinamo / Computerland, bătălia creanțelor, un nou episod

Continuă războiul din instanță dintre RTZ&Partners SPRL și ACS FC Dinamo, societatea controlată de Nicolae Badea. Tot luni, în cameră preliminară, s-a judecat cererea de plată formulată de RTZ împotriva CS FC Dinamo. Este vorba de o creanță în valoare de 55.000 lei pe care Phoenix SPRL, administratorul judiciar de la CS FC Dinamo, a respins-o.

Răzvan Zăvăleanu, pus la zid după ce l-a criticat pe Nicolae Badea

În timpul ședinței, Claudiu Balog a solicitat ca instanța să sesizeze organele de cercetare penală în legătură cu semnătura în fals a administratorului special al CS FC Dinamo, Sever Rocsin, cel care a transmis, prin intermediul avocaților, acte medicale care atestă că nu poate fi prezent în sala de judecată pentru că urmează un tratament medical complex. Judecătorul a acceptat dovezile depuse de Sever Rocsin.

În sens invers, firma Computerland, care-i aparține lui Nicolae Badea, solicită o creanță curentă de 433.615 lei în urma unui contract de publicitate, asta după ce RTZ a considerat neîntemeiată solicitarea. În ambele cazuri, judecătorul sindic a rămas în pronunțare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dusan-uhrin-jr-a-ajuns-la-o-intelegere-cu-dinamo-in-ceea-ce-priveste-restantele-din-cauza-carora-cerea-falimentul-am-decis-sa-i-ajut-19265506

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-invins-fata-probleme-unirea-dej-19265395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1600-cca-tupeu-maxim-cu-delegarea-arbitrului-19265311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jurnal-de-tribunal-aprilie-luna-capitala-pentru-dinamo-suma-pe-care-se-bazeaza-conducerea-pentru-a-trece-insolventa-si-momentele-cheie-din-urmatoarele-30-de-zile-exclusiv-19265014

Cătălin MUREȘANU 03 Apr. 2023, 23:59 Liga 2
Pe aceeași temă