Jucătorul din Liga 3 care l-a convins pe Claudiu Niculescu, la Cheile Grădiștei. ”E un copil care promite și va rămâne cu noi mai mult ca sigur”

Narcis POHOAȚĂ 05 Jul. 2022, 18:01 Liga 2
Jucătorul din Liga 3 care l-a convins pe Claudiu Niculescu, la Cheile Grădiștei. ”E un copil care promite și va rămâne cu noi mai mult ca sigur”

Politehnica Iași revine astăzi seară acasă, după opt zile petrecute în aerul tare al Bucegilor, la Cheile Grădiștei, în primul stagiu de pregătire al verii. Ieșenii au efectuat un ultim antrenament la Fundata, în cursul dimineții, după care au plecat spre casă, unde nu vor sta însă foarte mult.

Antrenorul Claudiu Niculescu le-a dat o singură zi liberă elevilor săi, miercuri, urmând ca joi dimineață delegația ieșeană să plece spre Bulgaria, pentru al doilea cantonament al verii. Poli va înnopta joi la Ruse, iar vineri dimineață va continua deplasarea spre Bansko, stațiunea în care echipa va avea cartierul general până pe 22 iulie.

Denis Ciaun, de la Știința Miroslava, dorit de Claudiu Niculescu la Poli Iași

Dintre jucătorii tineri testați în ultima perioadă, fundașul stânga Denis Ciaun (foto), de la Știința Miroslava, l-a convins pe antrenorul Claudiu Niculescu și sunt șanse mari ca tânărul de 19 ani să facă deplasarea în Bulgaria.

”Denis Ciaun e un copil care promite foarte mult, cu siguranță va rămâne. Nu știu situația lui, dar e un copil care promite și va rămâne cu noi mai mult ca sigur”, a declarat antrenorul Claudiu Niculescu.

Managerul executiv Florin Briaur a declarat că va purta discuții cu oficialii clubului de Liga 3, Știința Miroslava, pentru a-l lua în coproprietate pe Denis Ciaun.

”Voi avea o discuție cu conducerea celor de la Miroslava pentru transferul lui Denis Ciaun, vom propune o coproprietate, 50-50. Sper să nu fie probleme și să ajungem la un acord”, a precizat Briaur.

Născut pe 21 martie 2003, Denis Ciaun evoluează pe postul de fundaș stânga și este văzut ca o soluție pentru regula jucătorilor sub limită de vârstă impusă de FRF.

Niculescu decide miercuri lotul pentru cantonamentul din Bulgaria

Tot la Cheile Grădiștei, antrenorul Claudiu Niculescu a testat și alți jucători tineri, între care și Alex Anton, de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, născut 2004. O decizie în privința acestora va fi luată înainte de plecarea în Bulgaria.

Tot miercuri se va decide și dacă Dragoș Ungurenașu va face deplasarea la Bansko, în Bulgaria. Fundașul central ieșean a suferit o leziune fibrilară la Cheile Grădiștei și are nevoie de câteva zile de pauză, însă oficialii ieșeni vor ști mai multe după ce vor primi rezultatul RMN-ului.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-trage-concluziile-dupa-prima-saptamana-de-cantonament-la-cheile-gradistei-in-proportie-de-85-90-la-suta-lotul-este-format-sunt-multumit-premisele-sunt-bune-19236404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-incepe-seria-amicalelor-din-cantonamentul-din-bulgaria-cu-o-echipa-participanta-in-conference-league-un-mijlocas-argentinian-va-ajunge-sub-comanda-lui-claudiu-niculescu-19236238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-achizitie-pentru-poli-iasi-moldovenii-au-imprumutat-un-jucator-de-la-campioana-cfr-cluj-19236158

Narcis POHOAȚĂ 05 Jul. 2022, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă