Jucătorul a cărui prezență la antrenamentele FC Brașov era contestată a revenit sub comanda lui Călin Moldovan. Echipa nu va mai juca amicalul cu U Craiova

Adi MARICA 14 Jan. 2022, 09:08 Liga 2
Jucătorul a cărui prezență la antrenamentele FC Brașov era contestată a revenit sub comanda lui Călin Moldovan. Echipa nu va mai juca amicalul cu U Craiova

”Cazul” Cosmin Turcu (foto, în dreapta) a fost rezolvat la FC Brașov. Atacantul de 27 de ani se prezentase marți la antrenamentele conduse de Călin Moldovan, însă fără a avea acceptul celor de la Colțea Brașov, clubul de care aparține contractual, astfel că miercuri jucătorul nu s-a mai prezentat.

”Turcu este jucătorul nostru. Nu am primit nicio solicitare din partea celor de la FC Brașov ca jucătorul să se antreneze cu ei”, spunea Liviu Nicolae, antrenorul coordonator al celor de la Colțea.

Turcu are ok-ul de la Colțea să continue la FC Brașov

Între timp, Turcu a ajuns la un acord cu șefii clubului Colțea si a primit o hârtie prin care se poate antrena cu orice echipă până la data de 1 februarie.

Astfel, jucătorul s-a prezentat la antrenamentul de ieri al echipei brașovene de Liga 2 și speră să-l convingă pe Călin Moldovan să prindă lotul pentru cantonamentul de la Târgu Secuiesc.

Cosmin Turcu și-a reziliat în luna decembrie contractul cu Unirea Slobozia. La gruparea condusă de Adrian Mihalcea a fost utilizat în 9 partide (251 de minute). În cariera sa a mai jucat în Liga a 3-a la AFC Odorheiu Secuiesc, în perioada când antrenor la gruparea harghiteană era Florin Stîngă.

Amicalul cu U Craiova a fost anulat!

Altfel, FC Brașov avea programat sâmbătă, de la ora 17:00, un meci amical, în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au scurtat cantonamnetul din Antalya și s-au întors miercuri seara la Craiova. Reghecampf dorea un meci amical pentru sâmbătă, iar cei de la FC Brașov își dăduseră acordul. Doar că, ieri seară, oltenii au decis să anuleze meciul!

Brașovul rămâne, astfel, cu programul cu șase meciuri de pregătire pe care îl stabilise inițial. În data de 22 ianuarie, la Târgu Secuiesc, FC Brașov joacă cu Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov. Al doilea joc de pregătire este programat pe 28 ianuarie, tot la Târgu Secuiesc, cu echipa locală KSE (locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3).

În luna februarie, oficialii lui FC Brașov au stabilit patru jocuri de pregătire, pe 2 februarie cu AFC Odorheiu Secuiesc (liderul din Seria 5 a Ligii 3), pe 5 februarie cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5 a Ligii 3), pe 12 februarie cu Petrolul, liderul Ligii 2, însă acest joc va avea loc doar dacă ”găzarii” nu vor pleca în cantonament în Antalya. Iar pe 19 februarie este programat un nou test tare, cu FC Hermannstadt, locul 2 în Liga 2.

Stafful tehnic al brașovenilor mai caută un adversar pentru data de 9 februarie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lotul-se-ingrasa-la-fc-brasov-iar-una-dintre-prezente-e-contestata-calin-moldovan-a-avut-la-antrenament-38-de-jucatori-19216100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pus-pe-liber-de-fc-brasov-vlad-motroc-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-la-brasov-au-fost-anumite-interese-chiar-nu-vreau-sa-mi-amintesc-acea-perioada-19216298

Adi MARICA 14 Jan. 2022, 09:08 Liga 2
Pe aceeași temă