„Jucătorii nu mai au încredere nici să dea o pasă de cinci metri”

Marius ANGHEL 30 Apr. 2013, 12:12 Liga 2

În vederea pregătirii pentru următoarea partidă oficială din Liga a II-a, cu Dinamo II, FC Farul a disputat, zilele trecute, un amical cu CS Eforie, pe care l-a câștigat cu 7-0. Duminică, echipa a efectuat un antrenament cu scopul de refacere după meci, iar luni, „marinarii” au mai făcut un antrenament.

În fiecare zi, până vineri, când se va juca partida cu Dinamo II, Farul va continua să se antreneze, antrenorul „alb-albaștrilor” explicând că sunt multe problemele de rezolvat până la întâlnirea din etapa a XXIV-a de pe stadionul „Farul”.

„Sperăm ca în cele câteva zile care ne-au mai rămas până la următorul joc oficial, să putem să corectăm problemele pe care le avem, pentru că nu avem timpul necesar pentru a le soluționa pe toate. În meciul cu CS Eforie, scorul a fost unul normal. Au apărut lucruri bune în jocul nostru, la care au contribuit și juniorii. Dar încă mai avem probleme pe faza de construcție. Am vrea să dăm un stil la echipă, să avem un joc omogen, compact. Sunt multe probleme de rezolvat. Jucătorii nu mai au încredere nici să dea o pasă de cinci metri. Trebuie să scăpăm de această frică”, a declarat, pentru Cuget Liber, antrenorul FC Farul, Ion Răuță.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 30 Apr. 2013, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă