Jucătorii lui CSMS au intrat în vacanță! Popa a întocmit lista dezamăgirilor

30 Nov. 2011, 14:52 Liga 2
Jucătorii lui CSMS au intrat în vacanță!** Popa a întocmit lista dezamăgirilor

În ciuda faptului că a anunțat că va programa antrenamente toată această săptâmâna, antrenorul CSMS Iași, Ionuț Popa, a decis ieri să-i trimită în vacanță pe fotbaliștii ieșeni. Începând de ieri și până pe 16 ianuarie 2012, Claudiu Tudor și compania sunt oficial în vacanță.

Unii dintre jucători, mai norocoși, și-au primit și salariul pe luna octombrie, în timp ce alții trebuie să plece acasă fără niciun ban în buzunar. Explicația este foarte clară. Ionuț Popa a întocmit deja o listă cu jucătorii la care vrea să renunțe, iar aceștia nu au mai primit salariile pe luna trecută. Pe lista în cauză, care a fost înaintată conducerii clubului (mai exact vicepreședintelui Cristian Stărică) se află jucători ca: Bâlbă, Florea, Ghindaru, Pavăl, Aldea, Nalați, Marinkovic, Boeștean, Paul Tincu și Ghiceanu.

Aceasta este decizia lui Ionuț Popa, dar lista celor care se vor despărți de CSMS în iarnă va fi definitivată la ședința Comitetului Director al CSMS. Cum primarul Nichita e decis să-i dea credit total lui Ionuț Popa, e lesne de înțeles că acești jucători nu vor mai continua la echipa din Copou din iarnă.

Reluarea pregătirilor este programata pentru ziua de 16 ianuarie, Popa fiind tentat să facă pregătirea de iarnă în Copou, la stadionul Emil Alexandrescu, unde fotbaliștii pot fi cazați în cantonament, pot mânca la cantina clubului și se pot antrena pe terenul sintetic.

Sursa: Bună Ziua Iași

30 Nov. 2011, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă