Jucătorii de la FC Botoșani au intrat în vacanță

02 Dec. 2008, 14:23 Liga 2
Jucătorii de la FC Botoșani au intrat în vacanță

Începând de astăzi jucătorii echipei FC Botoșani au intrat în vacanță, urmând să revină la pregătire pe data de 12 ianuarie, când este programată reunirea lotului. Conducerea clubului FC Botoșani, a avut o ultimă discuție cu toți jucătorii, aceștia urmând să își primească o parte din bani până la sărbători.

După un retur nefast, încheiat până la urmă cu un rezultat pozitiv, 2-0 cu rivala Cetate Suceava, jucătorii echipei FC Botoșani au intrat în vacanță. În cursul după amiezii de ieri, aceștia au avut o întâlnire cu acționarii clubului după care au primit acceptul de a pleca acasă, urmând să revină pe data de 12 ianuarie, când are loc reunirea lotului. Vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani, Cornel Șfaițer a spus că nu s-a luat nicio măsură în privința unor jucători și că deocamdată toți vor rămâne la gruparea botoșăneană.

 

„Nu am discutat prea multe deoarece s-au grăbit să plece și ei acasă. Nu avea rost să îi mai ținem la Botoșani deoarece turul s-a încheiat. Am preferat să le dăm posibilitatea să aibă o vacanță de aproape o lună și jumătate după care să înceapă pregătirea pentru retur”, a spus Cornel Șfaițer.

 

Deși nu s-a luat nicio decizie cu privire la plecarea unor jucători, în schimb, conducerea clubului FC Botoșani susține că orice fotbalist este transferabil în cazul în care există o ofertă foarte tentantă.

 

„La momentul acesta nu putem spune că renunțăm la cineva, dar dacă vine o ofertă foarte bună pentru vreun jucător, suntem dispuși să îl cedăm, contra unei sume de bani”, a precizat oficialul botoșănean care susține că în momentul de față orice jucător este transferabil.

 

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

02 Dec. 2008, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă