Jucătorii Brăilei se pregătesc intens, deși n-au mai văzut un ban de trei luni

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 11:26 Liga 2
Jucătorii Brăilei se pregătesc intens,** deși n-au mai văzut un ban de trei luni

Echipa fanion a orașului Brăila face ultimele pregătiri în vederea primului meci oficial din sezonul competițional 2013-2014. Ieri, la ora 11.00, Alin Pânzaru a condus un antrenament tehnico-tactic de o oră și jumătate, iar atmosfera a fost una destinsă, cu toate că din surse demne de încredere am aflat că au trecut mai bine de trei luni de când jucătorii nu și-au mai primit salariile.

Pentru că nu se știe care va fi soarta echipei Sportul Studențesc, mai precis dacă ea va fi lăsată sau nu să activeze în Liga a II-a, nu se știe nici care va fi adversara formației brăilene în prima etapă.

Dacă se va ajunge la retragerea Sportului Studențesc din competiție, atunci în seria Est ar mai rămâne doar 12 echipe, situație în care s-ar putea trece la țintarul alternativ, făcut la sediul FRF pe 14 august. Atunci se luase în calcul posibilitatea retragerii Farului din cauza insolvenței, problemă rezolvată ulterior de gruparea de la țărmul Mării Negre. În formatul de 12 echipe, CF Brăila va juca în etapa inaugurală cu Dunărea Galați. Dacă Sportul va primi din partea FRF acceptul de a evolua în seria Est atunci elevii lui Pânzaru vor juca tot pe Municipal, dar cu Unirea Slobozia.

„Așteptăm cu nerăbdare să începem campionatul și totodată sperăm să primim și o veste bună în privința banilor. Septembrie este o lună foarte încărcată, avem cinci meciuri în campionat, unul în Cupa României, iar dacă trecem de Farul vom juca acasă, în Cupă, cu o echipă din prima Ligă, pe 24 sau 25 septembrie. Deocamdată, ne pregătim pentru meciul de sâmbătă, nu știm precis adversara, însă indiferent cu cine vom juca, sper să pornim cu dreptul în noul sezon”, a declarat Alin Pânzaru.

În altă ordine de idei, astăzi CF Brăila va oficializa transferurile a trei jucători: Comănescu, Iordache și Olenic.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 11:26 Liga 2
Pe aceeași temă