Jucătorii Bacăului nu sunt superstițioși în privința datei meciului cu Callatis

11 Apr. 2012, 12:06 Liga 2
Jucătorii Bacăului nu sunt superstițioși** în privința datei meciului cu Callatis

O veste bună și una rea pentru echipele de liga secundă. Cea bună: Federația a aprobat devansarea cu o zi a etapei a 21-a, programată inițial sâmbătă, 14 aprilie. Vestea rea ar fi că meciurile vor avea loc vineri, pe 13. Dată cu ghinion? Nu neapărat sau nu pentru toată lumea. „Nu e nicio problemă că meciul cu Callatis Mangalia îl vom disputa vineri, 13. Dimpotrivă, cred că jucând vineri, de la ora 17.00, vom putea conta pe un public mai numeros decât dacă am fi evoluat sâmbătă dimineață”, a declarat căpitanul FCM Bacău, Gabi Boghian.

Se însoară pe 13 octombrie

Deși a optat pentru tricoul că numărul 14 în detrimentul celui cu 13, atacantul „galben-albaștrilor” nu fuge de cifra fatidică. „Pentru mine, cifra 13 este una ca oricare alta. Ba mai mult, cred că e de bun augur. O dovadă? Faptul că mi-am programat nunta pe 13 octombrie”, a precizat Boghian, care e convins că ziua de vineri va fi una cu noroc pentru echipa sa: „Învingem pe Callatis, o depășim și în clasament și ajungem la cea de-a treia victorie consecutivă în acest retur de campionat”.

Specialistul penalty-urilor

Până să lege trei victorii, „Boghi” a legat trei goluri din penalty. Prima lovitură de la 11 metri transformată în retur a fost la Tulcea, în etapa a 18-a, după care au urmat penalty-urile din victoriile cu Buzăul și Snagovul, din rundele 19 și, respectiv 20. „Cu Mangalia mi-aș dori să înscriu din acțiune, deși, la drept vorbind, nu m-ar supăra prea tare nici dacă aș marca din nou dintr-un penalty. Important este să câștigăm”, a mărturisit atacantul Bacăului.

Nu lasă mingea din mână

Gabi Boghian are de luat și o mică revanșă în partida de vineri, cu Callatis. În tur, la Mangalia, deși a fost cel mai activ jucător de pe teren, nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. A pasat decisiv la golul de 1-0 reușit de Vraciu și a obținut lovitura de pedeapsă din care Eugen Baciu a stabilit scorul final: 3-1 pentru FCM. „Se spune că dacă ești faultat în careu, e bine să lași pe altul să bată. Așa s-a întâmplat, în tur, cu Callatis. De data aceasta, dacă voi scoate din nou un penalty, mă încumet să-l bat tot eu”, spune Boghian, care e pregătit să sfărâme un alt tabu: cel al lui vineri, 13.

Sursa: Deșteptarea

11 Apr. 2012, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă