Joc bun, rezultat nefast! Concordia Chiajna trebuia să câștige cu Viitorul Pandurii, în opinia lui Claudiu Niculescu: ”Am dominat în totalitate, de la un capăt la celălalt.” Ce crede că a lipsit echipei sale

Răzvan STÎNGĂ 29 Aug. 2021, 17:31 Liga 2

Concordia Chiajna era singura echipă cu parcurs impecabil în Liga 2, dar situația s-a schimbat și pentru ea, după etapa a 5-a. Ilfovenii nu au putut învinge și Viitorul Pandurii, în partida jucată pe teren propriu, rezultatul final fiind cel de la primul fluier al arbitrului, 0-0.

Claudiu Niculescu, mulțumit cu punctul obținut, dar crede că echipa sa a fost mai bună: ”Am dominat în totalitate” 

Concordia Chiajna a fost echipa mai bună, după cum a declarat antrenorul Claudiu Niculescu la finalul confruntării. Cu toate acestea, ”principalul” echipei ilfovene nu a fost neapărat supărat pentru faptul că s-au pierdut două puncte, ci, a remarcat el, pentru faptul că punctul poate fi unul important la finalul sezonului regular.

Niculescu a evidențiat faptul că echipa sa a controlat confruntarea, dar că neșansa a făcut ca duelul să se termine doar cu un rezultat de egalitate.

”Este un pas greșit pentru noi din perspectiva scorului, pentru că până la urmă poate fi un punct important, un punct care poate atârna mult în economia clasamentului la final, fie că este vorba de sezonul regular, fie că este vorba de împărțirea de după, play-off – play-out.  

Din punctul meu de vedere, a fost un meci pe care l-am dominat în totalitate, de la un capăt la celălalt, am avut multe ocazii de a marca, dar din păcate pentru noi nu a fost să fie, nu a intrat mingea în poartă”, a precizat Claudiu Niculescu la finalul partidei de la Chiajna.

Concordia Chiajna a evoluat contra Viitorului Pandurii în următoarea formulă: Silveanu – Borța (Cherecheș 83′), Palmeș, Marc (cpt.), Ct. Alexe – D. Codrea (Anghelina 64′), Biceanu – Dușmanu (Puiu 83′), N. Popescu, Llullaku (Val. Lazăr 64′) – Val. Balint (Younes 61′)
Rezerve neutilizate: Aldescu – Bg. Manole, Piper, L. Ion

Concordia Chiajna a marcat un gol în ultimele două meciuri oficiale 

Este al doilea meci oficial la rând în care Concordia Chiajna nu reușește să câștige. Așa s-a întâmplat și la mijlocul săptămânii, în turul 3 al Cupei României, când ilfovenii au avut nevoie de prelungiri și de loviturile de departajare pentru a se putea impune în fața Progresului Spartac, echipă din Liga 3.

În primele patru etape din Liga 2, înaintea partidei cu Viitorul Pandurii, Concordia Chiajna a înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu Unirea Constanța, 1-0 cu Poli Iași, 2-1 cu Metaloglobus și 3-0 cu FK Csikszereda.

Concordia, duel cu Dacia Unirea Brăila în etapa a 6-a 

După pauza de două săptămâni pricinuită de acțiunile echipei naționale, în etapa a 6-a a Ligii a 2-a, Concordia Chiajna va juca la Brăila, contra Daciei Unirea, una dintre cele mai slabe echipe ale acestui start de sezon.

Formația lui Florentin Petre are doar două puncte, obținute din două egaluri, și e pe locul 17 momentan.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-s-a-desfasurat-in-forta-in-fata-unei-ripensia-care-nu-a-miscat-in-front-in-ghencea-militarii-tin-sus-steagul-in-liga-2-19198490

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-critic-dupa-meciul-halucinant-de-la-buzau-nu-mi-se-pare-normal-ce-se-intampla-nu-e-onest-echipa-ieseana-pleaca-in-cantonament-la-vatra-dornei-19198475

https://liga2.prosport.ro/seria-1/maldarasanu-si-jucatorii-de-la-fc-hermannstadt-in-garda-inaintea-meciului-cu-fk-csikszereda-sa-nu-cadem-in-capcana-locului-pe-care-l-ocupa-adversarul-sunt-momente-in-care-crezi-ca-esti-net-19198458

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Aug. 2021, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă