Joaca de-a desființarea continuă: jucătorii Snagovului au susținut azi ultimul antrenament

11 Apr. 2012, 14:54 Liga 2
Joaca de-a desființarea continuă:** jucătorii Snagovului au susținut azi ultimul antrenament

UPDATE: Fostul antrenor al ilfovenilor, Laurențiu Tudor, a recunoscut că echipa nu va face deplasare la Ovidiu, însă nu știe dacă antrenamentul de astăzi va fi și ultimul.

„Nu știu dacă este ultimul antrenament. Cei care conduc echipa acum au anunțat că nu se va face deplasarea la Constanța. Chiar nu știu ce se va întâmpla și chiar nu mă mai interesează. Azi am fost alături de echipă pentru că mă simt responsabil față de ei.

Sunt niște mincinoși cu toții. Numai eu vreau să ajut comuna asta pe plan sportiv deși nu mai am nicio treabă u echipa și tot mă zbat.”, a spus Laurențiu Tudor pentru liga2.ro.


Joaca de-a desființarea la FC Snagov continuă. Astăzi, jucătorii echipei ilfovene au fost înștiințați înainte de antrenament că acesta va fi ultimul, formația urmând a fi desființată. Trista veste le-a fost dată fotbaliștilor de Laurențiu Tudor și Gabi Oprea. Datoriile către brigăzile de arbitrii ce au condus cele trei meciuri din retur de pe teren propriu, dar și cele salariale au dus la această decizie.

„Azi a fost ultimul antrenament. Ni s-a spus că nu s-au găsit bani, că e ultimul antrenament și că aproape sigur nu jucăm vineri. Nu mai vrea nimeni de la primărie să dea bani. Acum aștept să ne zică sigur că e desființată ca să știu să îmi caut altă echipă.”, a spus unul dintre jucătorii ilfovenilor.

Se pare că persoana ce promitea săptămâna trecută că va da bani echipei pentru a continua în campionat nu s-a ținut de promisiune, astfel că FC Snagov se va desființa în cele din urmă.

Dacă nu va interveni ceva pe ultim moment, așa cum s-a întâmplat și vinerea trecută, FC Snagov nu va face deplasarea la Ovidiu pentru a întâlni liderul seriei.

Rămâi pe www.liga2.ro pentru amănunte.

Articol și foto de Marius ANGHEL

11 Apr. 2012, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă