Gloria Buzău negociază cu Jean Vlădoiu postul de președinte. Clubul mizează pe relația fostului fotbalist cu Andrei Prepeliță, cuplu cu rezultate notabile la Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 08 Aug. 2023, 22:11 Liga 2
Gloria Buzău negociază cu Jean Vlădoiu postul de președinte. Clubul mizează pe relația fostului fotbalist cu Andrei Prepeliță, cuplu cu rezultate notabile la Campionii FC Argeș

Gloria Buzău este pe cale să numească un nou președinte, după ce la începutul lunii august s-a despărțit de Auraș Brașoveanu. Liga2.ro a anunțat separarea de acesta din urmă, iar acum formația din Liga 2 se pregătește de numirea și prezentarea înlocuitorului.

În cărți pentru a fi numit este Jean Vlădoiu, care ar veni, dacă mutarea se va face, cu siguranță, și în urma unui cuvânt important pe care îl are de spus și antrenorul Andrei Prepeliță.

Jean Vlădoiu, aproape de numirea în funcția de președinte la Gloria Buzău

Andrei Prepeliță și Jean Vlădoiu au lucrat și la Campionii FC Argeș împreună în trecut, fiind chiar ultimele lor contracte în fotbalul românesc înainte ca Prepeliță să semneze cu buzoienii, iar Vlădoiu să fie, iată, acum luat în calcul pentru postul de președinte.

Conform DigiSport, Jean Vlădoiu este în negocieri avansate cu Gloria Buzău, iar mutarea va fi anunțată oficial dacă nu se va întâmpla ceva ieșit din comun în următoarele zile. Ar fi a doua experiență pentru cuplul Vlădoiu-Prepeliță, care a fost lăudat pentru cele întâmplate la Campionii FC Argeș, alături de care au bifat și prezența în play-off-ul SuperLigii în sezonul 2021/2022.

Jean Vlădoiu (primul din dreapta) și Andrei Prepeliță (al doilea din dreapta), într-o conferință la Campionii FC Argeș.

”Nu vreau să comentez prea mult. Am considerat că este bine să fac pasul ăsta, pe termen scurt, pentru liniștea mea și a familiei mele, iar pe teren mediu și lung, pentru siguranța mea și a familiei mele. E cel mai bine pentru toți”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraș Brașoveanu, în momentul în care se afla de despărțirea de Gloria Buzău.

Iată că oamenii din conducerea clubului din Liga 2 au ajuns repede la o nouă variantă, Jean Vlădoiu, care va fi numit în perioada imediat următoare, dacă părțile vor cădea la un acord din toate punctele de vedere.

Gloria Buzău, debut cu remiză în Liga 2

Gruparea buzoiană a întâlnit în prima rundă de Liga 2, marți, în deplasare, CS Mioveni, cu care a remizat fără goluri, 0-0. De acum, până în runda a 5-a, Gloria Buzău va da peste CS Tunari (acasă), Chindia Târgovişte (deplasare), Metaloglobus (acasă) și Unirea Dej (deplasare).

  • Gloria Buzău: Greab – Ferraresso, Patapis, Dobrosavlevici, Sg. Pîrvulescu (Sălceanu 66′) – I. Șerban (cpt.)(V. Angelov 66′), Georgiev – Mat. Tănasă, Pervan, Cr. Dumitru (Golan 57′) – Radic (Mihaiu 57′)
    Rezerve neutilizate: Haymamba – Marcus Diniz, R. Zamfir, Wiktorski, Brîncoveanu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-steaua-pe-un-stadion-plin-19279385

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-chira-a-adus-victoria-pentru-unirea-dej-19279408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-dan-alexa-dupa-ce-fc-brasov-a-pierdut-la-tas-procesul-cu-frf-si-a-fost-retrogradata-in-liga-3-19279345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-gloria-buzau-duel-intre-schumacher-si-prepelita-19279347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-prezentat-lotul-cu-care-va-incepe-liga-2-19279321

Andrei PASCU 08 Aug. 2023, 22:11 Liga 2
Pe aceeași temă