Ivanovici: „Ne vom reveni dacă învingem pe Delta”

27 Oct. 2011, 15:41 Liga 2
Ivanovici:** „Ne vom reveni dacă învingem pe Delta

Chiar dacă nu au uitat înfrângerea din etapa trecută din meciul cu Dinamo II, a doua a sezonului, marinarii speră că își vor relua parcursul bun după ce vor învinge, sâmbătă, pe Delta Tulcea, nimeni alta decât liderul la zi al Seriei I.

„Sper ca o dată cu meciul de sâmbătă să reluăm parcursul bun din campionat. Ne trebuie cele trei puncte din meciul cu Tulcea pentru a ne recăpăta moralul și a reveni în lupta pentru promovare. În ultimul meci nu am evoluat așa bine, dar sperăm să ne revenim în meciul de sâmbătă. Trebuie să ne facem jocul pe care îl știm și vom câștiga, nici arbitrii nu vor putea influența rezultatul final dacă noi jucăm așa cum știm cel mai bine”, a declarat Petre Ivanovic.

La rândul său, Lucian Dobre vede meciul cu Delta drep cea mai importantă partidă a sezonului pe care însă crede că Farul o poate câștiga. „Meciul cu Delta Tulcea, după parerea mea, este cel mai important al campionatului. Suntem obligați să câștigăm pentru a ne menșine printre candidatele la promovare. După dușul rece de la Dinamo II sunt sigur că vom avea o altă atitudine în meciul de sâmbătă. Delta este puternică, dar nu are un om care să facă mereu diferența, nici o echipă din Seria I nu are, deci nu este invincibilă. Ceea ce este mai important de știut pentru toate adversarele noastre este că de la Constanța nu se pleacă cu puncte”, a declarat Lucain Dobre.

Meciul dintre FC Farul și Delta Dulcea se joacă sâmbătă, de la ora 12.45, pe stadionul „Farul” și va fi arbitrat de Iulian Călin (Ștefănești – Argeș). Partida contează pentru etapa a XI-a.

Articol scris de Cristian Banciu
Foto: fcfarul.ro

27 Oct. 2011, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă