Iulian Roșu, reacție sinceră despre șansele lui Dinamo la promovarea directă. ”Câinii” au strâns doar un punct în ultimele trei meciuri: ”Nu mă interesează cu cine putem pica în baraj, nu e treaba mea”

Andrei PASCU 03 May. 2023, 16:41 Liga 2
Iulian Roșu, reacție sinceră despre șansele lui Dinamo la promovarea directă. ”Câinii” au strâns doar un punct în ultimele trei meciuri: ”Nu mă interesează cu cine putem pica în baraj, nu e treaba mea”

Dinamo a pierdut câteva puncte în ultimele etape din play-off-ul Ligii 2, motiv pentru care distanța de locul 3, ocupat acum de SC Oțelul, este de șase puncte. Mai sunt patru runde din grupa pentru accederea în SuperLigă, dar dinamoviștii mai au speranțe la promovarea directă.

Iulian Roșu mai crede în promovarea directă a lui Dinamo

Dată fiind situația Stelei, care nu are drept de promovare în prima divizie, Dinamo trebuie să tragă pentru a termina peste SC Oțelul acum, echipa din Ghencea fiind pe locul 2, cu 48 de puncte.

”Câinii” au șanse mari pentru calificarea în baraj, chiar dacă Unirea Dej are cu patru puncte mai puțin, iar Iulian Roșu a declarat la finalul întâlnirii cu Gloria Buzău, scor 2-2, că echipa va trage pentru a face surpriza și a termina peste formația lui Dorinel Munteanu.

Iulian Roșu, despre șansele echipei Dinamo la promovarea directă: ”Eram și suntem focusați”

Dinamo, în ultimele trei meciuri din play-off-ul Ligii 2, a luat doar un punct. Înaintea egalului cu Gloria Buzău a bifat două eșecuri, 0-2 cu Steaua și 1-3 cu Poli Iași. În ciuda acestei perioade, Roșu a afirmat că Dinamo este pe o pantă pozitivă oricum de la începutul anului, moment în care era destul de departe de play-off, dar pe care l-a prins în cele din urmă.

Noi eram și suntem focusați pentru promovarea directă, chiar dacă sună ciudat și șansele au scăzut. Nu este relaxare în privința locului de baraj, mai sunt patru meciuri, distanța e scurtă față de echipele din spate. Au scăzut șansele, cât mai sunt matematic vom spera însă, dar vine meciul cu Dej.

Vom lua fiecare meci în parte, sperăm să luăm cât mai multe puncte. Nu mă interesează cu cine am putea pica la baraj, nu este treaba mea să spun lucrul acesta. Mai sunt patru meciuri și trebuie să ne focusăm pe meciul cu Dej. Păcat că nu am scos mai mult din partida cu Gloria Buzău, dar îmi pare bine că jocul nostru e în creștere.

În iarnă eram pe locul 8, acum suntem pe 4. Eu cred că Dinamo a crescut și va crește în continuare”, a declarat Iulian Roșu la microfonul Digi Sport.

Dinamo, meci pe teren propriu cu Unirea Dej în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 39 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu un punct mai puțin. Formația lui Ovidiu Burcă devansează și Unirea Dej, care are 35 de puncte.

În play-off, Dinamo a pierdut două partide. A înregistrat o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, acasă, două victorii, 3-0 cu Unirea Dej, în deplasare, și 3-0 cu SC Oțelul, pe teren propriu, iar ulterior a cedat în derby-ul cu Steaua, în deplasare, scor 0-2. În ultima rundă a turului, pe ”Arcul de Triumf”, a cedat cu Poli Iași, scor 1-3. În prima etapă din play-off, cu Gloria Buzău, a făcut 2-2, în deplasare.

Pentru Dinamo urmează un meci pe teren propriu, cu Unirea Dej.

Foto: Andrei Pițigoi / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-serban-isi-cauta-echipa-19269206

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-a-exclus-alti-doi-jucatori-din-lot-au-refuzat-sa-mearga-in-deplasare-si-nu-au-mai-fost-primiti-la-saftica-cum-se-apara-unul-dintre-fotbalistii-sanctionati-am-preferat-sa-stau-19268971

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-jucator-legitimat-de-dinamo-dupa-ridicarea-interdictiei-ovidiu-burca-a-vorbit-deja-cu-el-are-17-meciuri-in-liga-1-pana-la-20-de-ani-si-este-membru-ddb-exclusiv-19268947

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suspendat-la-jocul-cu-dinamo-adrian-mihalcea-s-a-declarat-surprins-de-publicul-venit-sa-incurajeze-gloria-buzau-pacat-de-atmosfera-asta-de-liga-1-puteam-sa-continuam-lupta-pentru-promovare-19268944

Andrei PASCU 03 May. 2023, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă