Își înfruntă trecutul! Negrean, Sburlea și Mihalcea, adversarii Universității Cluj cu FC Brașov. ”Mergem să câștigăm pe Cluj Arena”

Adi MARICA 07 Nov. 2021, 14:13 Liga 2
Își înfruntă trecutul! Negrean, Sburlea și Mihalcea, adversarii Universității Cluj cu FC Brașov. ”Mergem să câștigăm pe Cluj Arena”

FC Brașov este într-o continuă criză de rezultate în acest sezon. În ultimele cinci meciuri n-a mai reușit însă să obțină niciun punct, astfel că în etapa cu numărul 13 spre să aibă mai mult noroc și să spargă această serie negativă începută de Ilie Stan și continuată de Andrei Șanta.

Luni, de la ora 17:30, echipa brașoveană condusă de Șanta va evolua pe Cluj Arena cu ”U” Cluj, într-o partidă extrem de dificilă, ținând cont de diferența mare de puncte și locuri dintre cele două formații.

Alexandru Negrean joacă împotriva echipei la care a început fotbalul și la care a evoluat în sezonul trecut

Pentru trei jucători de la FC Brașov meciul de pe Cluj Arena este unul special. În momentul de față, sub comanda lui Andrei Șanta se află în lot trei fotbaliști care în trecut au îmbrăcat tricoul Universității Cluj. Este vorba de Alexandru Negrean, Rareș Sburlea și Vlad Mihalcea.

Cel mai legat de ”U” Cluj este Negrean (20 de ani), care a început fotbalul chiar la juniorii clubului din Cluj-Napoca, oraș din care este originar. La 13 ani a mers însă la Academia Gheorghe Hagi, unde cea mai importantă realizare a sa a fost câștigarea în 2019 a competiției Liga Elitelor U19 și apoi participarea cu echipa în UEFA Youth League U19. A revenit la ”U” Cluj în campionatul trecut de Liga 2, sub formă de împrumut, în perioada în care antrenor era Adrian Falub.

”Eu am fost crescut de U Cluj, apoi la 13 ani am plecat la Viitorul lui Gică Hagi. Am jucat la U Cluj la seniori, dar lotul este total schimbat față de sezonul trecut, iar cu Erik Lincar nu am lucrat niciodată. Este păcat că meciul se va juca fără spectatori”, a spus mijlocașul Negrean, care în acest sezon are 11 meciuri pentru FC Brașov, șase ca titular, în toate fiind schimbat, și nu a marcat niciun gol.

Pentru ”U” Cluj a evoluat în sezonul trecut în 24 de meciuri, 12 ca titular, și a înscris un gol, în victoria din deplasare cu CS Mioveni (scor 1-0). În cariera sa a mai evoluat în Liga 2 la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (15 meciuri în sezonul 2019-2020).

Vlad Mihalcea și Rareș Sbulea au evoluat puțin la ”U” Cluj

Mijlocașul brașovean Vlad Mihalcea (23 de ani) a evoluat pentru ”U” Cluj în sezonul 2019-2020 de Liga 2, însă a strâns doar 56 de minute în patru meciuri.

Tot patru jocuri a prins și Rareș Sburlea (19 ani – foto jos) în tricoul Universității Cluj, totalizând 79 de minute pe teren în tricoul alb-negru, în ediția trecută a Ligii 2.

Mihalcea are pentru FC Brașov 12 apariții și două goluri în acest campionat, iar Sburlea are patru jocuri în care a fost utilizat.

”Mergem să câștigăm pe Cluj Arena”, este concluzia celor trei jucători de la FC Brașov înaintea partidei cu ”U” Cluj.

Și actulul președinte al brașovenilor, Ioan Mărginean, a fost ani buni în conducerea ”Șepcilor roșii”, însă plecarea acestuia de la Cluj nu a fost regretată de fanii Universității. Ba dimpotrivă!

”U” Cluj e pe locul 3, FC Brașov e tocmai pe poziția a 16-a

Înaintea debutului etapei a 13-a a Ligii 2, dar și după desfășurarea a opt partide din această rundă, FC Brașov ocupă locul 16, cu 9 puncte, iar ”U” Cluj e pe locul 3, cu 27 de puncte.

Meciul de pe Cluj Arena, primul susținut pe noul gazon de echipa lui Erik Lincar după ce în precedentele patru jocuri de acasă a evoluat fie la Sânmartin (Bihor), fie la Bistrița (Bistrița-Năsăud), are loc luni, 8 noiembrie, de la ora 17:30.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/13-cu-noroc-fc-brasov-incearca-sa-si-opreasca-seria-neagra-pe-cluj-arena-cu-universitatea-andrei-santa-nu-acuza-programul-infernal-daca-se-putea-jucam-si-cu-cfr-cluj-si-cu-fcsb-19208809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-vrea-sa-spele-imaginea-de-etapa-trecuta-erik-lincar-vrea-victoria-cu-fc-brasov-sa-luam-toate-punctele-sa-fim-in-partea-de-sus-a-clasamentului-echipa-din-19208876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-procesul-la-tas-pentru-fc-brasov-dupa-ce-n-a-respectat-conditiile-cesionarii-si-a-lasat-in-aer-jucatorii-si-antrenorii-de-la-corona-19208680

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-trei-partide-au-loc-tot-astazi-19208751

Adi MARICA 07 Nov. 2021, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă