13 cu noroc? FC Brașov încearcă să-și oprească seria neagră pe Cluj Arena, cu Universitatea. Andrei Șanta nu acuză programul infernal: ”Dacă se putea, jucam și cu CFR Cluj, și cu FCSB“

Adi MARICA 06 Nov. 2021, 14:04 Liga 2
13 cu noroc? FC Brașov încearcă să-și oprească seria neagră pe Cluj Arena, cu Universitatea. Andrei Șanta nu acuză programul infernal: ”Dacă se putea, jucam și cu CFR Cluj, și cu FCSB“

FC Brașov traversează o criză prelungită de rezultate, chiar și după ce l-a schimbat pe bancă pe Ilie Stan. Brașovenii au o serie de cinci eșecuri consecutive în campionat, iar luni, în runda a 13-a a Ligii 2, au o deplasare extrem de dificilă, pe Cluj Arena, cu ”U” Cluj.

Andrei Șanta, înaintea meciului cu ”U” Cluj: ”Trebuie să fim puternici, să fim bărbați”

Andrei Şanta consideră că jucătorii săi au trecut peste şocul primiri golului din ultimul minut cu FC Hermannstadt (scor 1-2, acasă), iar în această săptămână a încercat să detensioneze atmosfera prin antrenamente cât mai plăcute.

”Pe mine m-a durut foarte mult golul primit în ultimul minut cu FC Hermannstadt, dar nu avem ce să facem, trebuie să fim puternici, să fim bărbați, să trecem peste aceste momente grele. În viață nu e numai zahăr și miere, mai sunt momente din acestea și trebuie să fii puternic, să te concentrezi și să o iei de la capăt și în următorul meci să dovedești că ești mai bun decât adversarul. I-am simțit foarte bine pe băieți, sunt concentrați, s-au antrenat bine. După eșecul cu FC Hermannstadt, care a fost  unul nemeritat, am încercat să facem antrenamentele plăcute, cu multe jocuri, pe plăcere, pe finalizare”, a spus antrenorul brașovenilor.

”Sper să mergem la Cluj și să facem o figură frumoasă”

Pentru meciul cu ”U” Cluj, marea absență din tabăra brașovenilor este cea a căpitanului Radu Leonte, cel care acuză probleme la menisc.

”Sper să mergem la Cluj și să facem o figură frumoasă. Am mare încredere în jucători, totul depinde numai de noi ca să mergem să câștigăm. Nu mergem să ne plimbăm. Cred că putem face o figură frumoasă la Cluj, altfel aș sta acasă, nici nu aș merge. Nu e problemă pentru mine că am jucat cu primele patru clasate, dacă se putea jucam și cu CFR Cluj, și cu FCSB, fără probleme”, a mai spus Andrei Șanta.

Înaintea debutului etapei a 13-a a Ligii 2, FC Brașov ocupă locul 16, cu 9 puncte, iar ”U” Cluj e pe locul 3, cu 27 de puncte. Meciul de pe Cluj Arena, primul susținut pe noul gazon de echipa lui Erik Lincar după ce în precedentele patru jocuri de acasă a evoluat fie la Sânmartin (Bihor), fie la Bistrița (Bistrița-Năsăud), are loc luni, 8 noiembrie, de la ora 17:30.

Adi MARICA 06 Nov. 2021, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă