”U” Cluj vrea să spele imaginea de etapa trecută, Erik Lincar vrea victoria cu FC Brașov: ”Să luăm toate punctele, să fim în partea de sus a clasamentului”. Echipa din Liga 2 care i-a atras admirația: ”Un record greu de egalat”

Răzvan STÎNGĂ 06 Nov. 2021, 15:36 Liga 2
”U” Cluj vrea să spele imaginea de etapa trecută, Erik Lincar vrea victoria cu FC Brașov: ”Să luăm toate punctele, să fim în partea de sus a clasamentului”. Echipa din Liga 2 care i-a atras admirația: ”Un record greu de egalat”

Eșecul de runda trecută cu CS Comunal Șelimbăr a mai redus din încrederea Universității Cluj. Ardelenii au cedat surprinzător, iar acum se gândesc să șteargă imaginea lăsată meciul anterior cât mai repede, cu un succes în fața echipei FC Brașov.

Erik Lincar: ”Îmi doream și eu să avem recordul Petrolului”

Erik Lincar vrea neapărat victoria în partida cu brașovenii, mai ales că disputa va avea loc pe Cluj Arena. Universitatea Cluj va reveni acasă, în sfârșit, după ce la Cluj a avut loc festivalul Untold, iar gazonul a fost apoi schimbat. În plus, Lincar a accentuat nevoia victoriei și prin prisma parcursului foarte bun al Petrolului.

E surprins de ce reușesc ploieștenii, pe care îi vede terminând pe primul loc sezonul regular, iar apoi, în play-off, să fie favoriții principali la promovarea directă în Liga 1.

În general, nu trebuie să fim siguri de nimic, mai ales în fotbal, și de aceea spun că mai avem de făcut câțiva pași pentru a fi siguri de play-off. Este adevărat că acum trei echipe par că se bat pentru locul 2, iar Petrolul, care în acest moment are ceva puncte avans, pare o echipă care cu siguranță va termina campionatul regular pe primul loc.

Reușește să câștige puncte și are 10 meciuri fără înfrângere. E un record greu de egalat, îmi doream și eu să îl îndeplinesc, dar venim după un joc mai puțin reușit și atunci trebuie să luăm toate punctele din jocul cu Brașov pentru a fi în partea superioară a clasamentului”, a declarat Erik Lincar despre lupta la play-off și promovare, dar și despre meciul cu FC Brașov.

Erik Lincar, despre revenirea pe Cluj Arena: ”Vom juca fără spectatori, nu cred că e mare avantaj” 

În ceea ce privește revenirea Universității Cluj pe Cluj Arena, Erik Lincar nu simte energia întoarcerii completă, întrucât fanii nu pot asista la meciuri. Speră ca situația cu închiderea stadioanelor pentru spectatori să se termine cât mai repede posibil, iar jucătorii săi să fie susținuți de fani.

În momentul de față, ținând cont de faptul că vom juca fără spectatori, nu cred că e mare avantaj. Doar că, în același timp, mulțumim celor care s-au ocupat de gazon, sper să reziste bine pentru că se anunță ploaie la ora meciului. În același timp, e adevărat că e locul în care ne simțim foarte bine, dar ca totul să fie perfect ne dorim să avem și suporterii în tribune”, a mai declarat Lincar.

Alexandru Boiciuc, despre partida cu FC Brașov: ”Va trebui să jucăm foarte bine, să dăm ritm jocului și să concretizăm ocaziile pe care le vom avea”

Alexandru Boiciuc a participat și el la conferința de presă alături de Erik Lincar. În ceea ce privește eșecul din runda trecută, jucătorul Universității Cluj încearcă să ia doar partea bună și e convins că echipa va învăța multe în urma jocului mai puțin reușit.

E un parcurs destul de bun din punctul meu de vedere, chiar dacă nu suntem pe primul loc așa cum ne doream. Suntem în luptă pentru primele locuri, asta e cel mai important și cred că din eșecuri am învățat multe. Cred că eșecurile ne-au ajutat să obținem victoriile pe care le-am înregistrat până acum și pe care le vom obține pe viitor.

Partida cu FC Brașov o să fie interesantă, e o echipă bună din punct de vedere fizic și va trebui să gestionăm fazele jocului destul de bine. Va trebui să jucăm foarte bine, să dăm ritm jocului și să concretizăm ocaziile pe care le vom avea.

Scopul nostru e să obținem cât mai multe victorii, cine contribuie cu goluri nu contează. Toată echipa se implică pentru a câștiga. Cu siguranță Brașov va veni motivată, fiind o echipă cu tradiție și istorie. Va veni să demonstreze că merită să fie în Liga 2, dar vom fi pregătiți”, a declarat jucătorul Universității Cluj la conferința de presă.

  • Atacantul de 24 de ani din Republica Moldova a evoluat în 10 din cele 12 meciuri ale Universității Cluj în Liga 2. A marcat de cinci ori până acum.

”U” Cluj, victorii pe linie în meciurile de acasă 

Universitatea Cluj a adunat 27 de puncte în cele 12 meciuri disputate în campionat. 18 puncte au venit din meciurile de acasă, în care ardelenii au victorii pe linie, șase din șase. În deplasare, în șase partide, au luat nouă puncte.

FC Brașov are o medie de sub un punct pe meci, acumulând doar 9 puncte.

Foto și video: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-sfarsit-victorie-in-copou-poli-iasi-revine-de-la-0-1-si-invinge-unirea-slobozia-cu-3-1-dupa-un-meci-in-care-oaspetii-au-acuzat-dur-arbitrajul-19208882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-vorbeste-de-divinitate-cand-se-gandeste-la-accederea-in-play-off-sa-dea-dumnezeu-sa-tinem-acest-parcurs-reactia-antrenorului-dupa-succesul-inregistrat-de-fk-csikszer-19208849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/13-cu-noroc-fc-brasov-incearca-sa-si-opreasca-seria-neagra-pe-cluj-arena-cu-universitatea-andrei-santa-nu-acuza-programul-infernal-daca-se-putea-jucam-si-cu-cfr-cluj-si-cu-fcsb-19208809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-se-desparte-de-eugen-trica-dupa-doar-sase-meciuri-antrenorul-se-intoarce-la-fc-u-craiova-unde-dupa-ce-promova-echipa-in-liga-1-spune-ca-nu-va-mai-reveni-nicioda-19208764

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Nov. 2021, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă