Ionuț Popa vrea întăriri în toate compartimentele

10 Jan. 2012, 11:33 Liga 2
Ionuț Popa vrea** întăriri în toate compartimentele

Cu o săptămână înaintea reluării pregătirilor, Iașiul nu se poate lăuda cu nicio mutare spectaculoasă pe piața transferurilor. CSMS Iași s-a despărțit de nouă jucători până acum, dar în schimb au fost aduși doar doi, închizătorul sârb Ivan Petrovic și fundașul Alexandru Crețu, jucător împrumutat în ultimul sezon la Hunedoara.

Antrenorul Ionuț Popa a precizat că vrea să întărească în această iarnă toate compartimentele, iar în acest sens a purtat discuții cu mai mulți jucători. Cum bugetul pentru achiziții este încă incert, tratativele nu s-au materializat încă, rămânând la stadiul de discuții. Popa speră totuși ca la reunirea lotului să aibă la pregătire aproape 80 la sută din lotul cu care va aborda returul.

„Eu sper ca luni, la reunirea lotului, să am la pregătire 80 la sută din lotul cu care vom aborda returul. Până acum am discutat cu mai mulți jucători, dar deocamdată nu s-a materializat nimic. Vreau să aduc jucători în toate compartimentele și nu foarte mulți, dar valoroși, jucători care să ne ajute să promovăm. Nu vreau cantitate, ci calitate. Nu știu încă pe ce sumă contăm în privința transferurilor, dar sper să facem aceste achiziții cât mai repede, astfel încât jucătorii noi să se poată integra în echipă”, a declarat Ionuț Popa.

Lotul echipei CSMS va relua pregătirile pe data de 16 ianuarie. Până atunci, la Iași este așteptat astăzi fostul internațional Florin Prunea, pentru a trata cu oficialii clubului o posibilă venire a sa în scaunul de director sportiv.

Articol scris de Narcis Pohoață

10 Jan. 2012, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă