Ionuț Popa: „Sperăm să batem Brăila și să avem un Paște liniștit”

12 Apr. 2012, 14:34 Liga 2
Ionuț Popa:**

Antrenorul echipei ieșene CSMS, Ionuț Popa, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că speră să obțină cele trei puncte în meciul de vineri, cu FC Brăila, iar jucătorii, staff-ul și suporterii să aibă parte de un Paște liniștit.

„Întâlnim un adversar bun și ambițios și sunt convins că brăilenii vor veni la Iași dând dovadă de o ambiție dincolo de limita așteptărilor. Ne dorim să câștigăm, să continuăm seria victoriilor și să avem un Paște liniștit”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Popică nu crede că elevii săi vor deveni principali candidați la promovare dacă vor obține cu Brăila al patrulea succes consecutiv din retur. „După calculele mele nefilozofice, la fiecare 4 etape ar trebui să urcăm câte un loc, astfel încât la finalul campionatului să terminăm pe un loc promovabil. Acum suntem pe locul 4, nu se poate spune că suntem favoriți. Avem un program greu în continuare, dar luăm fiecare joc în parte și pregătim cu maximă seriozitate toate partidele”.

Tot lotul valid

Pentru meciul cu FC Brăila, Ionuț Popa are tot lotul valid, pentru prima dată în acest sezon. Indisponibil o perioadă mai lungă din cauza unei accidentări, fundașul Avrămia s-a refăcut din punct de vedere medical și ar putea fi inclus în lotul pentru partida cu Brăila.

„Singura problemă a lui Avrămia este lipsa jocurilor. Este este apt din punct de vedere medical, s-a refăcut, dar nu a jucat de mult timp. E o premieră pentru noi în acest sezon, în sensul că am tot lotul la dispoziție, niciun jucător nefiind suspendat sau accidentat”, a spus Popa.

Două zile libere de Paște

De Paște, tehnicianul Iașiului va petrece acasă, la Arad, cu familia și se va relaxa. „Sper să avem un Paște mai fericit decât anul trecut, când de Sărbători mi-am înmormântat soacra. Vineri după meci merg acasă, vopsesc gărdulețele în grădină și mă joc cu câinii. Seara merg la Înviere, iar de Paște vreau să ciocnesc ouă cu familia și să beau un șpriț”.

Ieșenii vor primi liber imediat după meciul cu Brăila, urmând să revină la antrenamente luni după-amiază.

Blatistele să fie excluse din campionat

Popa își menține părerea că echipele care sunt prinse că „aranjează” meciuri trebuie excluse din campionat. „Dacă sunt dovezi, echipele care truchează meciuri trebuie excluse din campionat. Dar pe dovezi, nu pe vorbe. La noi, vorba românului idiot sportiv spune că atunci când pierzi ai vândut meciul, iar când ai câștigat, l-ai cumpărat”, a mai spus „Profesorul”.

Articol scris de Narcis Pohoață

12 Apr. 2012, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă