Ionuț Popa: „Mergem să obținem maxim din meciul de la Galați”

24 May. 2012, 15:59 Liga 2
Ionuț Popa:** „Mergem să obținem maxim din meciul de la Galați

Aflat în fața unui meci ce poate fi decisiv pentru promovare, antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, spune că echipa sa va face tot posibilul pentru a obține cele trei puncte în deplasarea de la Dunărea Galați. Tehnicianul spune că rezultatul va fi pe primul plan și că nu îl interesează decât punctele.

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă la Galați, cu o echipă bună. Sper ca echipa să dea dovadă de pragmatism, vom încerca să obținem maxim din acest meci. Vom urmări doar rezultatul, nu spectacolul”, a declarat Ionuț Popa.

Popa are numeroase probleme de lot înaintea partidei de la Galați. Vladu și Milea, doi pioni importanți din linia mediană, sunt suspendați, în timp ce Gado și Marjanovic sunt accidentați, cei doi nereușind să facă niciun antrenament în această săptămână. Incert și el în urmă cu câteva zile, Camara s-a refăcut și va putea juca împotriva Dunării.

Ieșenii au intrat joi în cantonament și vor pleca spre Galați vineri dimineață, după antrenament.

Apel la suporteri

Ionuț Popa a făcut apel la suporterii ieșeni să facă deplasarea într-un număr cât mai mare la Galați, pentru a susține echipa. „Mi-aș dori ca numărul suporterilor ieșeni să fie cât mai mare la Galați, pentru a ne susține într-un meci crucial pentru noi. În mod normal, ar trebui să vină 1.000-1.500 de suporteri la meci. Dacă iubesc echipa, ieșenii trebuie să vină la meci cu orice mijloace, și pe jos dacă este nevoie. Nu contează dacă sunt puse autobuze de către conducerea clubului. Pot veni cu trenul, cu mașina, cu autobuzul”, a spus Popa.

Întrebat cum comentează declinul fostului golgeter al Iașiului în Liga I, Ionuț Bâlbă, care a ajuns să joace în liga a patra, „Profesorul” a declarat că „Bâlbă plătește tribut faptului că a tratat superficial activitatea fotbalistică. Aceasta este fraza dulce care explică declinul său”.

Articol scris de Narcis Pohoață

Foto: Eduard Blaga

24 May. 2012, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă