Ionuț Popa: „Fiecare meci este decisiv pentru noi”

03 May. 2012, 14:12 Liga 2
Ionuț Popa:** „Fiecare meci este decisiv pentru noi

Aflați la două puncte în spatele primului loc ce duce în Liga I, fotbaliștii ieșeni nu au altă variantă decât victoria în deplasarea de sâmbătă cu Astra II Giurgiu dacă mai vor să rămână în cărțile promovării. De altfel, antrenorul Ionuț Popa a recunoscut că CSMS Iași nu are voie să mai facă pași greșiți până la finalul campionatului, afirmând că fiecare meci are un caracter decisiv.

„Fiecare meci până la final este decisiv pentru noi, nu doar cel cu Astra Giurgiu. Dacă mai facem un pas greșit ieșim din cursă, mai cu seamă că ambele echipe din fața noastră sunt într-o formă sportivă bună și permanentă”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul Iașiului speră ca în meciul de sâmbătă gazdele să joace la fel cum au făcut-o în tur, chiar dacă „astralii” s-au impus în Copou cu un incredibil 4-2.

„Mă aștept la un meci greu, am și pierdut în tur în fața acestei echipe. Mi-aș dori ca gazdele să joace așa cum au făcut-o în tur. Atunci cred că am ratat vreo 23 de ocazii, dar am pierdut. Sper să obținem un rezultat bun care să ne mențină în lupta pentru șefia clasamentului”, a adăugat „Profesorul”, care crede că echipa sa are parte de cel mai greu meci în această rundă: „Toate echipele care trag la promovare joacă în deplasare, dar sincer noi avem cel mai greu meci. Eu unul, din punctul de vedere al suporterului care se uită la meciuri, cred că Tulcea și Viitorul vor câștiga meciurile din deplasare în această etapă”.

În meciul de la Giurgiu, Ionuț Popa nu va conta pe atacantul Andrei Herghelegiu, suspendat după ce a fost eliminat în etapa trecută, cu Otopeniul. Nici prezența în teren a stoperului Camara nu este sigură, fundașul francez acuzând probleme medicale în ultimele zile. În schimb, Popică îl va avea la dispoziție pe mijlocașul de bandă stângă Narcis Bădic, care s-a refăcut și s-a antrenat normal în această săptămână după ce a ratat ultimele partide.

Articol scris de Narcis Pohoață

03 May. 2012, 14:12 Liga 2
Pe aceeași temă