Ioniță și Manole rămân la Farul. Brașoveanu crede că „marinarii” vor obține licența: „E posibil însă sub o anumită sancțiune”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2016, 14:27 Liga 2
Ioniță și Manole rămân la Farul.** Brașoveanu crede că

Prezenți de marți la antrenamentele echipei Farul, Alexandru Ioniță (26 ani) și Leonard Manole (22 ani) par să-l fi convins pe antrenorul Ilie Stan că merită să primească o șansă, deci se află într-o stare bună fizică și pot evolua în campionat. Cei doi jucători vor semna cu formația constănțeană și vor avea posibilitatea în play-off să pună umărul la promovare.

„Din discuțiile pe care le-am avut, antrenorul Ilie Stan s-a arătat foarte hotărât să-i oprească”, a spus președintele executiv Auraș Brașoveanu pentru Ziua de Constanța. Ioniță și Manole vor semna cu Farul pentru trei luni, până la finalul sezonului actual, ambii jucători urmând să aibă o opțiune de prelungire din vară.

Brașoveanu: „Eu zic că vom obține licența”

În altă ordine de idei, FC Farul a depus joi dosarul pentru obținerea licenței de Liga 1. „Am primit unele recomandări privind completarea dosarului financiar cu unele declarații. În ce privește celelalte criterii, este o singură observație, să facem dovada că avem contract cu o clinică medicală. Adăugirile trebuie să le realizăm până pe 6 mai. Eu zic că vom obține licența. E posibil însă sub o anumită sancțiune, dar rămâne de văzut. Nu neapărat de puncte, poate fi numai financiară”, a mai spus Brașoveanu.

Sâmbătă, în cadrul etapei a 26-a, ultima a returului sezonului regulat, FC Farul întâlnește pe teren propriu, de la ora 11:00, pe Gloria Buzău.

Foto: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 01 Apr. 2016, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă