Ionel Țabără: „Nu avem puterea de a reveni după ce luăm gol”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 17:55 Liga 2
Ionel Țabără:**

Ion Barbu, antrenorul secund al FC Farul Constanța, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că își dorește ca echipa sa să obțină toate cele trei puncte în meciul cu Unirea Slobozia, care se va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul”.

„Fiind ultimul meci de pe propriul teren, sperăm să putem învinge și să începem să ne ridicăm, să scăpăm de ultimul loc. Este o perioadă grea. Noi am adus echipa aici, antrenori, jucători și conducere. Toți suntem responsabili de rezultatele de pănă acum. Unirea Slobozia este o echipă nou promovată, dar care are in componență și jucători cu experiență. Avem un plus în fața lor, i-am întălnit în vară, au făcut egal la Slobozia și i-am bătut aici. De când sunt eu la Farul, echipa asta nu a fost niciodată pe ultimul loc. În ceea ce privește lotul, doar Stegaru nu poate juca, a ieșit accidentat după meciul de la Târgoviște”, a declarat Ion Barbu.

„Este rușinos ținănd cont de valoarea lotului”

Prezent la conferință, Ionel Țabără a declarat că își dorește o victorie cu Unirea și că echipa sa se confruntă cu probleme pe teren după ce primește gol sau goluri.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să căștigam meciul cu orice preț și să scăpăm de ultimul loc care nu ne face cinste. Nu știu cum de s-a ajuns aici, ne antrenăm foarte bine, avem evoluții bune și nu avem puterea de a reveni după ce luăm gol. Este rușinos ținănd cont de valoarea lotului și de faptul că până la urmă nu reprezentăm orice echipă, suntem Farul Constanța”, a declarat Ionel Țabără, citat de fcfarul.ro.

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă