Ion Barbu și-a respectat promisiune față de jucători după ce au obținut un punct cu liderul. „Marinarii” merg încrezători la Buzău

Marius ANGHEL 02 Dec. 2014, 11:38 Liga 2
Ion Barbu și-a respectat promisiune față de jucători după ce au obținut un punct cu liderul.**

FC Farul a obținut un rezultat bun în compania liderului clasamentului seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, FC Voluntari, meciul de la Constanța încheindu-se la egalitate, 1-1. Antrenorul Farului, Ion Barbu, și-a respectat promisiunea pe care le-a făcut-o jucătorilor săi, aceea că le va acorda o zi liberă dacă bat sau fac egal, astfel că ieri „marinarii” au stat acasă.

Echipa constănțeană va juca ultimul meci din acest an cu Gloria Buzău, sâmbătă, în deplasare. Ca de fiecare dată în ultimele runde, Farul va avea și în această confruntare probleme serioase de lot. Claudiu Popa (care a primit roșu cu FC Voluntari), Băjan (accidentat), Ciobanu și Ivănică (cumul de cartonașe galbene) sunt absențe certe. Accidentați cu FC Voluntari, Ochia și Plămadă au șanse mici să joace la Buzău, în vreme ce Miulescu, și el cu probleme medicale, e cu semnul întrebării.

În fața acestei situații, Ion Barbu nu dezarmează însă. „Nu mergem dezumflați la Buzău, pentru că, în ciuda problemelor noastre, tot 11 la 11 se joacă. Va fi șansa celor care au evoluat mai puțin până acum”, a declarat principalul Farului.    

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 02 Dec. 2014, 11:38 Liga 2
Pe aceeași temă