Ion Barbu: „Nu se pune problema retrogradării”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 14:49 Liga 2
Ion Barbu:**

Deși FC Farul se află într-o situație cum nu a fost niciodată, fiind clasată pe ultimul loc în Seria I a Ligii II, după înfrângerea de sâmbătă, scor 1-4 cu Chindia Târgoviște, antrenorul secund al „marinarilor”, Ion Barbu este încrezător în potențialul echipei sale și este convins că formația fanion a Constanței nu va retrograda în Liga a III-a.

„După asemenea rezultate, nu știu ce mai este de spus. Vom încerca în continuare să vedem ce se mai poate salva din acest tur. Mai sunt câteva etape și ne vom da silința să acumulăm puncte. Din iarnă, trebuie să strângem rândurile, să vedem ce este de făcut. În retur vom avea mai multe meciuri jucate acasă decât în deplasare. Sincer, chiar dacă suntem pe ultimul loc, nu mă gândesc la retrogradare. Dacă s-ar fi terminat acum campionatul, ar fi fost dezastru, dar mai sunt etape de jucat și eu cred că nu se pune problema retrogradării. Trebuie să găsim o soluție cât mai repede, trebuie schimbat ceva. Cu toții suntem vinovați, de la antrenori la jucători, inclusiv conducerea clubului. Îmi pare rău că s-a ajuns într-o situație extraordinar de grea. Sper în meciul de sâmbătă să luăm trei puncte”, a declarat Ion Barbu pentru Cuget Liber.

FC Farul va juca următorul meci în cadrul etapei a XII-a, sâmbătă, de la ora 11.00, contra CSM Unirea Slobozia, pe stadionul „Farul”.

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă