Ioan Radu îl va ierta pe Sevaciuc

14 May. 2009, 18:18 Liga 2
Ioan Radu îl va ierta pe Sevaciuc

Înaintea importantului joc de sâmbătă cu Delta Tulcea, antrenorul Ioan Radu are o misiune ingrată: aceea de a-i convinge pe jucătorii Cetății să se concentreze asupra pregătirii meciului cu tulcenii și nu asupra restanțelor financiare pe care le au de primit.

"Nu am discutat în particular cu Sevaciuc. El și-a anunțat decizia în vestiar. Cred că rezolvarea problemei se face doar prin bani. Sper ca ceilalți jucători să înțeleagă situația pentru că nu aș vrea să ajung în situația de a nu putea alinia un prim ’11’.


Când am venit eu la club știu că erau două prime restante care s-au achitat, apoi a fost prima pentru egalul de la Roman și cea pentru victoria cu Dunărea Galați, care încă nu s-a achitat. În ce privește contractele eu nu sunt în măsură să mă pronunț. La antrenamentul de azi am încercat să-i destind puțin pe jucători"
, a explicat Ioan Radu.

Tehnicianul Cetății a mai spus că "de dragul obiectivului" ar face o concesie în cazul lui Sevaciuc și dacă acesta va dori să revină la echipă îl va primi înapoi.

"În mod normal nu sunt adeptul unor astfel de decizii ale jucătorilor. Eu i-am spus înainte să plece să se gândească bine…", a mai declarat principalul Ioan Radu.

 

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

 

14 May. 2009, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă