„Din cauza noastră nu ne-am calificat”

09 Dec. 2011, 13:33 Cupa
„Din cauza noastră** nu ne-am calificat

Ioan Mera crede că el și colegii săi ar fi trebuit să arate o mai mare agresivitate, în sensul bun al cuvântului, în fața unei formații arțăgoase precum cea a Mediașului. Fundașul lui Poli a fost votat, de către jurnaliștii prezenți la meci, ca fiind cel mai bun jucător de pe teren, o distincție care nu-l încălzește însă prea mult, ținând seama de rezultatul final.

„Ne pare rău pentru că am ieșit din Cupa României, a fost un obiectiv pe care, din păcate, nu l-am îndeplinit. Ne-am dorit să câștigăm trofeul, dar asta e, mergem înainte. Din cauza noastră nu ne-am calificat. Cred că ar fi trebuit să fim mai motivați, mai răi. Din păcate, n-am marcat când ar fi trebuit, cei de la Mediaș s-au apărat foarte bine, au un antrenor foarte bun, care a știut să închidă jocul la 1-0. Cei de la Gaz Metan ne-au pus întotdeuna probleme când au venit la Timișoara. Acum nu ne mai rămâne decât să câștigăm seria de Divizia B și să promovăm”, a declarat Mera, după eșecul cu Gaz Metan.

Ioan Mera a fost votat cel mai bun fotbalist al meciului, de către reprezentanții mass-media. „Sunt foarte bucuros că am câștigat acest trofeu, nu mă așteptam sincer. Dar, din păcate, n-am câștigat și meciul, așa că nu mai contează”, a comentat fundașul Politehnicii distincția acordată de organizatori.

sursa: banatsport.ro

09 Dec. 2011, 13:33 Cupa
Pe aceeași temă