„Interziși” în campionat

11 Dec. 2008, 14:48 Liga 2

Doi dintre jucătorii ce au făcut parte din lotul echipei FC Ploiești, în prima parte a campionatului nu au bifat nici măcar un minut jucat pentru echipa antrenată de Valeriu Răchită!

 

Este vorba despre portarul Andrei Vlad și fundașul dreapta Alin Apetroaie, care a și părăsit divizionara secundă ploieșteană, după etapa a zecea. Vlad a venit, de la Dinamo, ca o soluție pentru postul de portar, însă, în cele două meciuri din Cupa României, în care a fost folosit, cu Steaua II și Universitatea Craiova, nu a convins staff-ul tehnic că poate apăra în fața lui Popa sau a juniorului Iatan. Asta, chiar dacă, portarii au dat mari bătăi de cap echipei FC Ploiești, meciurile de la Botoșani, sau cu Ceahlăul fiind, de “tristă amintire”, din acest punct de vedere.

 

Acum , în situația în care este clar că, pentru FC Ploiești, “capul” listei de transferuri trebuie să fie ținut de un goalkeeper valoros, rămâne de văzut care dintre cei trei portari, Popa, Iatan și Vlad va fi disponibilizat. Ploieștenii încearcă aducerea, în probe, la începutul pregătirilor de iarnă a unui portar din Liga I estoniană!

Celălalt jucător ce nu a bifat nici un minut oficial, Apetroaie nu mai are nici o șansă să continue la Ploiești , el urmând să revină la Poli Iași, club de care aparține.

Articol scris de Marian Dima

11 Dec. 2008, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă