„Întâlnim un adversar bun, dar sper să ducem trena rezultatelor favorabile până în ultima etapă”

17 May. 2012, 15:02 Liga 2

Ajunsă pentru prima dată pe poziția secundă în acest sezon, după ce Tulcea s-a înpiedicat pe terenul lui Dinamo II, formația ieșeană CSMS mai poate elimina sâmbătă un adversar din lupta pentru promovare. Ieșenii întâlnesc pe propriul teren ocupanta locului 4, Săgeata Năvodari, echipă aflată la doar 3 puncte în spate, iar un succes le-ar netezi ieșenilor drumul spre prima ligă. Antrenorul Ionuț Popa este conștient că ecuația promovării încă nu este rezolvată, dar are încredere că jucătorii săi pot continua seria victoriilor până în ultima rundă, astfel încât să nu aibă emoții în privința realizării obiectivului.

„Întâlnim un adversar bun, cu un antrenor nou, valoros și experimentat. Oaspeții formează una dintre cele mai bune echipe din seria I, în lot sunt mulți jucători experimentați, cum ar fi Chițu, Vezan, Apostol, care oricând pot rezolva o situație de joc în favoarea lor. Eu am însă încredere în jucătorii mei și sper să ducem trena rezultatelor bune în ultimele trei etape din acest sezon. Sunt mulțumit de acest aspect și sper să jucăm la un nivel ridicat în ultimele meciuri”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Profesorul nu va conta în meciul cu Săgeata Năvodari pe atacantul Ramses Gado, care a suferit o ruptură musculară înaintea partidei cu FC Botoșani, la încălzire. Accidentați în același meci, Ciucur și Marjanovic sunt incerți, cei doi efectuând antrenamente la turație scăzută în această săptămână. „Dacă meciul ar fi astăzi sau mâine, cei doi nu ar fi în primul unsprezece. Ei au fost efectiv loviți în partida cu Botoșaniul și nu s-au antrenat normal în ultimele zile”, a spus Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

17 May. 2012, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă