Încep negocierile pentru transferul lui Dacian Varga

Florin ALBOIU 27 Dec. 2008, 15:49 Liga 2
Încep negocierile pentru transferul lui Dacian Varga

De Crăciun, conducerea clubului Sportul Studențesc a primit primele oferte concrete pentru vedeta echipei, Dacian Varga, negocierile urmând însă a se purta până spre finalul perioadei de transferări. "Alb-negrii" nu se grăbesc în această privință deoarece doresc să analizeze toate variantele și să o aleagă cea mai bună atât pentru club, cât și pentru jucător.

 

Chiar dacă nu au dorit să confirme, se pare că cele mai mari șanse pentru a-și asigura serviciile atacantului le are Steaua, chiar dacă va fi vorba doar de un împrumut până la finalul sezonului, cu prima opțiune de cumpărare pentru "roș-albaștrii" la expirarea acestuia.

 

 

Unui alt jucător exponențial al Sportului, Tiberiu Bălan, îi expiră contractul de împrumut la Unirea Urziceni pe 31 decembrie 2008. În cazul, în care clubul ialomițean nu va dori achiziționarea definitivă a acestuia sau cele două cluburi nu se vor înțelege asupra sumei de transfer, oficialii din Regie vor încerca să îi găsească un angajament la o altă formație din Liga 1 sau din străinătate.

 

 

De asemenea, se dorește aducerea unor tineri de perspectivă pentru împrospătarea lotului primei echipe, dar și pentru creșterea valorică a echipelor de juniori A și B.

 

 

Tot în aceste zile, conducerea executivă se află în negocieri pentru stabilirea locului de desfășurare a cantonamentului din Antalya, ce va avea loc în perioada 26 ianuarie – 16 februarie 2009.

Florin ALBOIU 27 Dec. 2008, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă