Încă o pierdere pentru FK Miercurea Ciuc. Atacantul Dino Stancic s-a operat și va absenta câteva săptămâni

Răzvan STÎNGĂ 20 Oct. 2022, 17:34 Liga 2
Încă o pierdere pentru FK Miercurea Ciuc. Atacantul Dino Stancic s-a operat și va absenta câteva săptămâni

Dino Stancic (30 de ani) a ieșit șifonat din primul său meci ca titular la FK Miercurea Ciuc, formație cu care a semnat în vară. Din păcate, atacantul sloven s-a accidentat grav în partida cu FC Brașov, din runda trecută, scor 1-1, fiind înlocuit încă din minutul 6.

Recent au venit și informații cu privire la starea de sănătate a lui Dino Stancic, care a fost scos pe targă de pe teren și dus la spital cu ambulanța. A fost lovit în zona feței, s-a ales cu fractură de maxilar și a fost nevoit să sufere o intervenție chirurgicală.

Dino Stancic, absent pentru câteva săptămâni de la FK Miercurea Ciuc. Atacantul sloven s-a operat

A fost operat la începutul săptămânii și va absenta în jur de câteva etape pentru FK Miercurea Ciuc, aproximativ o lună. O lovitură mentală pentru Dino Stancic, care se afla la partida cu FC Brașov la al treilea meci de la venirea la Miercurea Ciuc și, mai mult, la primul duel în care fusese trimis pe teren din primul minut de Francisc Dican.

Slovenul de 1.77 m mai jucase în partidele cu Metaloglobus și CSM Slatina, ambele din Liga 2.

După cum am mai anunțat, jucătorul sloven al echipei noastre, Dino Stancic, a suferit o accidentare gravă în zona feței, în timpul meciului din deplasare cu FC Brașov.

În primele minute ale meciului de la Brașov, jucătorul s-a lovit nefericit cu unul dintre jucătorii adversarilor, încât a trebuit să fie dus la spital cu multiple fracturi faciale. Atacantul a fost operat, iar după o lună de recuperare poate începe, probabil, din nou antrenamentele.

Dino Stancic s-a alăturat echipei noastre în vară. Accidentat în timpul pregătirii, a putut juca pentru prima dată în octombrie. A jucat 6 minute în meciul câștigat cu Metaloglobus, 20 de minute în meciul pierdut cu Slatina, iar la Brașov a trebuit să fie înlocuit imediat după accidentare.

Atacantul central în vârstă de 31 de ani a fost în cea mai bună formă a carierei sale sezonul trecut. În prima divizie slovenă, a marcat 10 goluri în 33 de meciuri de campionat, apoi a marcat de patru ori în cele două meciuri ale duelului care au stabilit ca echipa sa să rămână în prima ligă”, a anunțat FK Miercurea Ciuc pe site-ul oficial.

  • Dino Stancic a ajuns la FK Miercurea Ciuc în luna iulie a acestui an, după ce a reziliat cu Tabor Sezana, formație din prima ligă din Slovenia.

În primul meci fără Dino Stancic, FK Miercurea Ciuc va întâlni CSC Dumbrăvița

Pe locul 6 se află FK Miercurea Ciuc în urma a 10 partide jucate în Liga 2, având 17 puncte. Trecând în revistă rezultatele înregistrate de formația din Miercurea Ciuc până acum, ciucanii au pierdut la un gol în primele două etape de Liga 2. În prima rundă au cedat cu 1-2 în disputa cu Unirea Dej, după care cu 0-1 în duelul cu Concordia Chiajna.

Ulterior, au venit șase rezultate pozitive pentru formația pregătită de Francisc Dican. Patru victorii consecutive, 4-0 cu Steaua, 3-2 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Unirea Slobozia, 3-0 cu Minaur Baia Mare, după care a venit egalul cu Ripensia, de la Timișoara, scor 0-0. Au urmat meciurile cu Metaloglobus, scor 2-0, CSM Slatina, scor 0-2, și FC Brașov, scor 1-1.

În etapa a 11-a, FK Miercurea Ciuc va evolua cu CSC Dumbrăvița, pe teren propriu, meci în format live-text pe Liga2.ro.

Foto principal: FK Miercurea Ciuc

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Oct. 2022, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă