IMPRESIONANT | Fanii au strâns banii necesarii deplasării Oțelului la Suceava, iar jucătorii le-au răspuns cu un mesaj de suflet

Autori: Marian CĂPĂȚÎNĂ, Marius ANGHEL Publicat: 25 Sep. 2015, 12:54 Actualizat: 25 Sep. 2015, 13:02 Liga 2
IMPRESIONANT | Fanii au strâns banii necesarii deplasării Oțelului la Suceava,  iar jucătorii le-au răspuns cu un mesaj de suflet

FC Oțelul s-a aflat în pericol de a nu se prezenta la meciul de sâmbătă, din etapa a 5-a a Ligii 2, cel cu Rapid CFR Suceava, pentru că nu avea banii necesari deplasării, situația critică fiind depășită datorită suporterilor.

Acțiunea demarată de suporterii Oțelului sub deviza „Acum, Oțelul suntem noi”, cea de a strânge banii necesari plecării la Suceava, a fost un succes total. „Oțelarii” de toată isprava au pus mână de la mână și au adunat, numai până joi seară, suma de 4.100 de lei, cu care vineri dimineață au plătit factura pentru cazarea și masa echipei. În plus, un gălățean care a dorit să rămână anonim, a oferit toată motorina necesară deplăsării cu autocarul.

La gesturile impresionante prin care suporterii și-au arătat dragostea față de echipă, jucătorii au răspuns după antrenamentul de vineri, înaintea plecării spre Suceava, adunându-se lângă autocar pentru o fotografie în care au transmis un mesaj pe măsura susținerii fanilor: „Vă iubim”.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Autori: Marian CĂPĂȚÎNĂ, Marius ANGHEL Publicat: 25 Sep. 2015, 12:54 Actualizat: 25 Sep. 2015, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă