Ilie Stan s-a săturat de Liga 2 și vrea cu SCM Gloria Buzău în Liga 1: ”Hai să promovăm! Se poate, nu-i imposibil”. Dorește privatizarea clubului, dar în același timp sprijinul județului

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2020, 14:50 Liga 2
Ilie Stan s-a săturat de Liga 2 și vrea cu SCM Gloria Buzău în Liga 1: ”Hai să promovăm! Se poate, nu-i imposibil”. Dorește privatizarea clubului, dar în același timp sprijinul județului

SCM Gloria Buzău se confruntă de câțiva ani cu o problemă care nu îi permite să promoveze în Liga 1, din punct de vedere juridic. Echipa antrenată de Ilie Stan este deținută de autoritățile locale și potrivit regulamentului nu poate funcționa sub această formă mai sus de Liga 2.

Ilie Stan: ”Hai să promovăm! Se poate, nu-i imposibil” 

Stan își dorește ca lucrurile să se rezolve măcar pentru sezonul următor și de aceea a solicitat, din nou, public că vrea ca această situație să se remedieze și SCM Gloria Buzău să știe că are dreptul să urce în Liga 1. Ilie Stan a atras atenția, pentru că echipele din Liga 2 trebuie să se ocupe de dosarul de licențiere pentru sezonul următor peste câteva luni.

Vrea privatizarea clubului, dar în același timp ca sprijinul din partea autorităților locale să continue. Mai mult, Ilie Stan cere și ajutorul Consiliului Județean Buzău.

Hai să promovăm! Se poate, nu-i imposibil. Îl rog pe Emanoil Neagu (n.r. – președintele Consiliului Județean Buzău) să vină alături de Toma (n.r. – Constantin Toma, primarul Buzăului) și să facem o echipă tare la Buzău. Împreună vom reuși”, a spus Ilie Stan, citat de Buzoienii.

Ilie Stan: ”Nu sunt antrenor de Liga a 2-a. Am dobândit suficientă pricepere și experiență să fac față la Liga 1” 

Pe plan persoanl, Ilie Stan vrea să antreneze din nou în Liga 1, considerând că a acumulat suficientă experiență în Liga 2. A declarat că se simte mai pregătit ca în anii trecuți când a preluat formații din prima divizie.

Nu sunt antrenor de Liga a 2-a. Am dobândit suficientă pricepere și experiență să fac față la Liga 1. Din păcate, anii trec degeaba, timpul nu are răbdare cu nimeni”, a mai spus Ilie Stan.

SCM Gloria Buzău termină anul la mijlocul clasamentului 

SCM Gloria Buzău este la mijlocul clasamentului la finalul acestui an, pe locul 11. În 14 partide a acumulat 21 de puncte, grație a cinci victorii, șase egaluri și trei înfrângeri. În ultimele șase runde din Liga 2, formația lui Ilie Stan a obținut numai rezultate pozitive, trei victorii și trei rezultate de egalitate,.

La reluarea campionatului, mai are programate șase meciuri cu: ASU Poli (deplasare), Rapid (acasă), Unirea Slobozia (acasă), Metaloglobus (deplasare), Pandurii (acasă), Turrris Oltul (deplasare).

Foto: Adi Berger și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2020, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă