Ilie Stan a avut 28 de jucători la primul antrenament condus la noul ”FC Brașov”! Antrenorul care a promovat echipa a luat loc în tribună

Adi MARICA 30 Jun. 2021, 16:18 Liga 2
Ilie Stan a avut 28 de jucători la primul antrenament condus la noul ”FC Brașov”! Antrenorul care a promovat echipa a luat loc în tribună

Cu Ilie Stan la timonă, noul ”FC Brașov” a demarat, luni, pregătirile. Ilie Stan a fost prezentat jucătorilor în vestiar de către consilierul local Sebastian Bădulescu.

”Ilie Stan este antrenorul echipei, el va semna contractual imediat ce vom rezolva toate problemele cu actele”, le-a spus Bădulescu jucătorilor.

Două amicale pentru noul ”FC Brașov” până la intrarea în cantonament

Ilie Stan a ținut apoi o ședință destul de lungă cu jucătorii în care le-a transmis că va face o selecție corectă a lotului și că toți vor avea șanse egale să facă parte din lotul echipei, scrie Monitorul Expres. Seriozitate, implicare, profesionalism și, în primul rând, disciplină sunt ideile principale transmise de antrenor.

Un test important pentru jucători va fi astăzi, de la ora 18:00, pe Tineretului, atunci când brașovenii se vor duela cu Rapid. Sâmbătă este stabilit un amical cu Viitorul Șelimbăr, tot la Brașov.

Ulterior, Ilie Stan și stafful său, Romeo Surdu, Casian Maghici și Andrei Șanta, vor stabili lotul care va urca în cantonamentul din Poiana Brașov. Alte jocuri de pregătire în această vară ar fi cu Astra, Metaloglubus și KSE Târgu Secuiesc.

28 de jucători la ”reunirea” de pe Tineretului

După discuția cu jucătorii, Ilie Stan a ieșit pe terenul de la Tineretului unde a condus primul antrenament. La ședința de luni seară au fost prezenți 28 de jucători, dintre care doi portari, informează Monitorul Expres.

În afara jucătorilor care au reușit promovarea cu Corona în Liga 2, la antrenament au fost prezenți și Alexandru David și Andrei Lascu de la Olimpic Cetate Râșnov, Ștefan Răchișan (Pandurii), Cristian Burlacu (ACS SR Brașov), Nicolas Antone (Kids Tâmpa) și Cosmin Turcu (AFC Odorheiu Secuiesc).

La primul antrenament, jucătorii au avut parte de mai multe serii de alergări, jocuri 5 contra 2, dar și exerciții de stretching.

Jucătorii care au promovat cu Corona în Liga 2 se reuniseră cu o săptămână înainte și s-au antrenat sub comanda antrenorului Călin Moldovan pe terenul Metrom.

Călin Moldovan și stafful său, la oficială

Pentru că situația antrenorilor Coronei nu este clarificată, Călin Moldovan, dar și Liviu Negoiță și preparatorul fizic Cătălin Voicu au fost prezenți la antrenament, dar au stat la oficială.

Cel mai probabil, președintele care va fi instalat la conducerea clubului va avea de rezolvat multe probleme contractuale.

Luni, în jurul prânzului, jucătorii Coronei au fost chemați la o ședință la Sala Sporturilor. La discuție au participat Sebastian Bădulescu, dar și Silviu Prescornițoiu din partea clubului Corona. Bădulescu i-a felicitat pe jucători pentru promovare și le-a transmis acestora să se pregătească în continuare.

Deși așteptau o discuție în care să fie clarificată situația contractelor, jucătorii vor fi nevoiți să mai aștepte.

Separat au avut loc discuții și cu antrenorul Călin Moldovan, dar și cei din stafful său, Liviu Negoiță și Cătălin Voicu. Ideea de bază este că antrenorii care au promovat Corona în Liga a 2-a nu sunt doriți la FC FC Brașov Steagul Renaște. Călin Moldovan a fost informat doar că echipa va fi preluată de Ilie Stan, antrenor care va avea propriul staff.

”Asta e viața, nu avem ce face. Așteptăm deciziile scrise și apoi vom stabili ce vom face. De câteva săptămâni se zvonea că primarul nu ne vrea la noul FC Brașov. Acum s-a adeverit”, a spus unul din membrii staffului tehnic.

Cel mai probabil vor urma o serie de litigii la comisiile FRF.

Foto: Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-incepe-treaba-la-noul-fc-brasov-stafful-pe-care-il-va-avea-si-primul-amical-in-care-va-conduce-echipa-nou-promovata-in-liga-2-19190675

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-noului-fc-brasov-i-a-fost-cesionat-locul-in-liga-2-al-coronei-brasov-de-catre-consilierii-locali-primarul-allen-coliban-ne-am-incadrat-in-calendarul-propus-19190387

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-protest-in-fata-primariei-brasov-de-aceasta-data-al-suporterilor-stegari-noul-fc-brasov-sustinut-de-edilul-allen-coliban-nu-va-avea-sustinerea-fanilor-va-fi-blam-19190324

Adi MARICA 30 Jun. 2021, 16:18 Liga 2
Pe aceeași temă