Iftime:”Dacă nu dau banii, s-a terminat cu fotbalul!”

05 Mar. 2009, 11:16 Liga 2
Iftime:

Președintele formației FC Botoșani, Valeriu Iftime a declarat că va plăti azi cei 10.000 de euro pe care clubul îi datorează Unirii Dej pentru transferul lui Boroștean. Ieri, Comisia pentru Statutul Jucătorului a sancționat echipa cu neprogramarea până la stingerea litigiului. 

 

 "Nu trebuia să ajungem aici, însă asta este. Unirea Dej a spus că da, vă ajutăm, vă ajutăm, însă toți vor bani, lucru pe care îl știam dintotdeauna. Este o greșeală a noastră pe care nici nu mai vreau să o comentez. Nu am nicio tragere de inimă să plătesc, însă dacă nu dau banii aceștia, gata, s-a terminat cu fotbalul. Nu vreau să spun că Elsaco scoate echipa din nou. Am o variantă care este în plic și care ar putea rezolva lucrurile joi. Mai scutur buzunarele și mai scot un miliard ca să stăm până în vară", a declarat Valeriu Iftime pentru www.botosaneni.ro, precizând ca de la începutul anului, a scos din firmă un miliard de lei vechi pentru FC Botoșani.

 

 

"Am luat țeapă"

Conducerea clubului a decis să renunțe la fotbalistul adus de la Dej, pentru transferul acestuia solicitând 10.000 de euro, o treime din suma pentru care a fost adus la Botoșani . Boroștean nu a confirmat nici pe departe așteptările și în acest moment nici măcar nu mai prinde lotul.

 

"Cu Boroștean, am luat o țeapă mare de tot. El nici nu prinde lotul, nici nu joacă și nici nu face 30.000, cu cât l-am cumpărat de la Dej", a declarat finatatorul Valeriu Iftime.

 

"Ai bani joci, nu, sănătate!"

Problemele botoșănenilor nu se opresc însă doar la litigiul cu Unirea Dej. Clubul trebuie să achite în următoarele două săptămâni alte 30.000 de euro sumă datorată pentru transferurile lui Simao și Cherecheș

 

"Nu rezolv nimic dacă achit doar banii pe Boroștean. Peste două săptămâni ne vor încurca cu banii pe care-i avem de dat pe Simao la Bistrița ( 25.000 euro) și pe Cherecheș (5.000 de euro). Acestea sunt cele mai mari probleme ale noastre. Asta e, ai bani joci, nu, sănătate", a spus Iftime.

05 Mar. 2009, 11:16 Liga 2
Pe aceeași temă