Iftime: „Dacă aș găsi pe cineva care să țină echipa, o dau mâine”

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 13:36 Liga 2
Iftime:** „Dacă aș găsi pe cineva care să țină echipa, o dau mâine

Principalul finanțator al FC Botoșani este foarte aproape să-și îndeplinească visul de a vedea gruparea locală în primul eșalon al fotbalului românesc. El spune că prin investițiile în echipă va reuși să facă mii de botoșăneni fericiți.

„Este un eveniment istoric. Elsaco și cu mine suntem autorii acestei performanțe. Nimeni nu dădea cinci milioane de euro ca să facă o distracție publică. Nu este nimic al meu sau a lui Elsaco. Este un spectacol public la care pot veni 7000-8000 de oameni să vadă un meci cu Steaua și care vor fi fericiți. Asta e suficient”, a spus Valeriu Iftime.

Finanțatorul echipei FC Botoșani este dispus să se retragă în cazul în care va găsi un om de afaceri cu bani și care ar garanta că va ține echipa în liga I timp de cel puțin trei ani. Ba mai mult, promite că va aloca și câte 100.000 de euro anual.

„Dacă aș găsi pe cineva care să țină echipa, o dau mâine. Nu am nicio pretenție. Dacă cineva vine și îmi garantează că ține echipa asta timp de trei ani în divizia A, nu am nimic împotrivă. Ba mai dau și 100.000 de euro pe an. Să văd un om care vrea. Eu încă nu am suficient de multă minte pentru a conduce fotbalul și a câștiga bani. În fotbal trăiești din vânzarea de jucători, drepturi de televiziune și marketing. La noi nu vinde nimeni imagine. Trebuie să aduci spectatorii la stadion”, a mai spus Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă