Iencsi: „Am discutat cu patronul Rapidului despre postul de antrenor, dar nu am primit niciun răspuns”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2015, 17:05 Liga 2
Iencsi:**

Tehnicianul Adrian Iencsi a declarat, vineri, la festivitatea de premiere a absolvenților cursului Pro, că a discutat în urmă cu o lună cu acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, despre preluarea postului de antrenor a echipei giuleștene, dar de atunci nu a primit niciun răspuns.

„Eu am spus mereu că sunt pregătit să antrenez Rapidul, că voi antrena această echipă la orice nivel și în orice conjunctură. Am și avut o discuție acum o lună de zile cu patronul Rapidului, mi-am exprimat dorința de a antrena la Rapid și mi-am expus ideile, proiectul despre ceea ce cred eu că ar trebui să facem pentru a readuce Rapid în prim-plan. Au fost multe discuții foarte elegante, dar nu am primit niciun răspuns. Nu sunt dezamăgit. Scopul meu în viață este să antrenez în Liga I. Nu m-am făcut antrenor să antrenez doar Rapidul. Ar fi o mare șansă și o mare oprtunitate pentru că știu ce înseamnă să fii jucător și antrenor la Rapid. Am obținut performanțe, cunosc foarte bine suporterii și spiritul Rapidului”, a spus Iencsi.

„Pancu președinte la Rapid sună bine pentru mine și cred că și pentru toți suporterii”

Câștigător a două titluri cu Rapid ca jucător, Adrian Iencsi susține că fostul său coleg de echipă Daniel Pancu este o alegere bună pentru funcția de președinte al grupării giuleștene. „Pancu președinte la Rapid sună bine pentru mine și cred că și pentru toți suporterii. Daniel a fost un fotbalist extraordinar, e un băiat inteligent și chiar dacă nu îi va fi ușor la început, cred că se va descurca. Nu ar suna rău nici Pancu președinte și Iencsi antrenor pentru că suntem foști jucători importanți ai Rapidului și ne-am asumat responsabilitatea de a fi conducători și antrenori. Ar fi o conjunctură perfectă să lucrăm împreună la Rapid”, a precizat Iencsi.

Formația Rapid a retrogradat la finalul ediției 2014-2015 a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi și majoritatea jucătorilor din lot au refuzat prelungirea contractelor care expirau în această vară. Reunirea lotului pentru începerea pregătirilor este programată pentru 20 iulie, dar conducerea clubului nu a numit până în prezent un antrenor principal.

Articol scris de Adrian ȚONE (Mediafax)
Foto: Mediafax foto

Marius ANGHEL 10 Jul. 2015, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă