Iașiul, decimat la Bacău

30 Sep. 2011, 13:20 Liga 2
Iașiul,** decimat la Bacău

Antrenorul Ionuț Popa nu poate conta pe zece jucători în meciul de sâmbătă cu FCM Bacău. CSMS Iași ar putea avea doar 14 jucători pe foaia de joc.

Deși s-au scurs doar șase etape din acest sezon, antrenorii de la CSMS Iași se confruntă cu mari probleme de lot, înaintea partidei cu FCM Bacău nu mai puțin de zece jucători fiind indisponibili din cauza accidentărilor. Practic, Ionuț Popa este pus în situația de a nu avea 18 jucători valizi pentru a completa foaia de joc la Bacău, sâmbătă, în runda a 7-a. La ora actuală, cu o zi înaintea meciului, 10 jucători sunt indisponibili, iar staff-ul tehnic din Copou contează doar pe un lot de 13-14 fotbaliști pentru această a doua deplasare consecutivă din tur.

„Avem mari probleme de efectiv, mulți jucători accidentați, dar asta nu înseamnă că nu vom încerca să obținem un rezultat pozitiv în jocul de la FCM Bacău. Popa, Boeștean, Ciucur, Vătavu, Mitrea, Avrămia, Gado, Aldea, Ghindaru și L. Florea sunt accidentați, iar dintre aceștia doar Popa și Mitrea ar putea fi refăcuți până la ora meciului. În ceea ce-i privește pe Ghindaru și Florea, ei încă nu și-au reziliat contractele cu clubul. Echipa nu este încă la nivelul pe care-l doresc antrenorii, dar vom încerca treptat să creștem nivelul de joc”, a declarat antrenorul secund al CSMS Iași, Narcis Ciocârlan.

Zapino nu mai vine

Deși au vrut să-l aducă pe brazilianul Zapino de la FC Vaslui, sub formă de împrumut, ieșenii nu vor mai transfera niciun portar până în iarna. Zapino nu s-a înțeles cu Vasluiul, club care trebuia să-l împrumute în Copou, astfel că antrenorul Ionuț Popa a decis să conteze până la finalul turului pe cei 3 portari pe care îi are în lot, Cătălin Popa, Dani și Bălan. „Acum avem trei portari în lot, dar mai avem nevoie de un goal-keeper de valoare pentru a crea o concurență pe acest post. Sper ca din iarnă să mai putem aduce un portar”, a precizat Benone Dohot, antrenorul cu portarii al clubului ieșean.

Doliu în Copou

Conducerea clubului CSMS Iași este alături de prof. Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al formației ieșene, în grelele momente pricinuite de decesul soției Mioara-Ioana, răpusă joi dimineață de o boală cruntă, după o lungă și grea suferință. Alături de prof. Antohi este și conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Iași, condusă de prof. dr. Ciprian Paraschiv, fostul fotbalist al Politehnicii Iași transmițând condoleanțe familiei îndoliate în numele întregului staff al DJST.

Articol scris de Narcis Pohoață

30 Sep. 2011, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă